CELEBRITIES

Η Miley Curys έζησε μία τρομακτική πτήση πηγαίνοντας στο φεστιβάλ του Glastonbury


The Jennettes

11 Ιουλίου 2019

20180304-zaa-d20-1103.jpg

Μπορεί η Miley Cyrus να είναι διάσημη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί πάντα να αποφύγει τις τρομακτικές πτήσεις.

Προσφάτως, η Miley Curys βρέθηκε με την οικογένειά της, την ομάδα management και την μπάντα της σε μια πτήση για το φεστιβάλ Glastonbury.

"Το αεροπλάνο μας προσπάθησε να προσγειωθεί δύο φορές και έπρεπε να επιστρέψει γιατί υπήρχαν άλλα αεροπλάνα στο δρόμο μας", μοιράστηκε η Brandi Cyrus. "Από το πουθενά, την ώρα που προσγειωνόμασταν, επιστρέψαμε στον αέρα και στρίψαμε αριστερά. Ήταν τρελό".

Σύμφωνα με την Brandi, η Μiley και η μητέρα τους Tish Cyrus ξεκίνησαν "να χάνουν το μυαλό τους". Ως αποτέλεσμα, η πτήση έγινε λίγο δραματική.

"H Miley είναι στην αγκαλιά μου, η μητέρα μου κρατάει το χέρι μου από την άλλη άκρη του διαδρόμου, και κανείς δεν μας λέει τι γίνεται", μοιράστηκε η Brandi. "Πέρνάνε πέντε ολόκληρα λεπτά και ξεκάθαρα ανεβαίνουμε πάλι πάνω και επιτέλους επιστρέφουν και μας λένε 'δεν υπάρχει λόγος για πανικό, αλλά κάποιος ήταν στον δρόμο μας στον ουρανό και θα τον χτυπούσαμε'. Αυτή ήταν μια τρομακτική σκέψη".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Triplets

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brandi Cyrus (@brandicyrus) στις

Και ενώ θα νόμιζε κανείς ότι τα πράγματα δεν μπορούσαν να πάνε χειρότερα, ξανασυνέβη.

"Μετά από 10 λεπτά στα οποία μας έκαναν κύκλους, επέστρεψαν στο έδαφος, κι έγινε το ίδιο πράγμα!", είπε η Brandi. "Η μαμά μου αρχίζει να κλαίει και λέει 'αν πεθάνουμε, ο Noah είναι μόνος του' και να φρικάρει. Προσπαθώ να παραμείνω ψύχραιμη για όλους".

"Αν δεν έπρεπε να είμαι το πιο δυνατό άτομο στην ομάδα, θα είχα τρομοκρατηθεί, αλλά η μαμά μου και η Miley είχαν αρχίσει όντως να το χάνουν. Ήταν αρκετά τρελό".

Εν τέλει όλα πήγαν καλά και η Miley έδωσε τη συναυλία στο Glastonbury.

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που παραδέχονται ότι είναι gay

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.