CELEBRITIES

Η Irina Shayk αποφάσισε να προχωρήσει μπροστά και έδωσε την πρώτη συνέντευξη της μετά τον χωρισμό


14 Ιουλίου 2019

abaca_681732_018.jpg

Από τότε που μάθαμε τον χωρισμό της Irina Shayk και του Bradley Cooper περιμένουμε με αγωνία κάποια δήλωση τους. Όμως το πρώην ζευγάρι δεν έκανε κάποια κίνηση, μέχρι που η  Irina αποφάσισε να προχωρήσει  και έδωσε την πρώτη συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την καριέρα της, τον γάμο της και την κόρη της, χωρίς όμως να μιλήσει συγκεκριμένα για τον Bradley Cooper. Μάλιστα στην ερώτηση για το εάν πιστεύει στον γάμο απάντησε «Φυσικά και πιστεύω στον γάμο, δεν είμαι ενάντια σε αυτό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer 2019 digital cover of @harpersbazaarus? Love to all @zoeygrossman @charlesvarenne @harryjoshhair @jacobrozenberg @ttmakarova

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις

Irina Shayk μίλησε για τη μητρότητα αλλά και την θηλυκότητα που πρέπει να έχει μια γυναίκα που γίνεται μητέρα. Μίλησε επίσης και για την αρχή της καριέρας της, αποκαλύπτοντας πως οι περισσότεροι μεγάλοι οίκοι την καλούσαν για να καθίσει στο front row του show τους, αλλά ποτέ δεν την καλούσαν να περπατήσει σε ένα από αυτά. Στην πορεία ένας φωτογράφος που την πίστεψε πολύ έστειλε κάποιες polaroids στην Carine Rotfield και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Δείτε ακόμη: 7 φορές που η Irina Shayk απογείωσε το πιο chic χρώμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.