CELEBRITIES

Η Irina Shayk απάντησε στις φήμες για πλαστικές με τον καλύτερο τρόπο


The Jennettes

15 Ιουλίου 2019

20190210_zaa_m160_030.jpg

Η Ιrina Shayk δεν κατακρίνει τις γυναίκες που θέλουν να ενισχύσουν τα χείλη τους, αλλά δεν είναι και η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια. "Κοίτα, αν κάποια θέλει να κάνει ενέσεις στα χείλη επειδή νιώθει άσχημα, ο Θεός να την έχει καλά. Δεν κρίνω κανέναν," είπε στο BAZAAR.com. "Πάντα προωθώ την φυσική ομορφιά γιατί πιστεύω πως ζούμε σε αυτόν τον τέλειο κόσμο που όλοι θέλουν να είναι τέλειοι. Δεν είμαι τέλεια. Μερικές φορές έχω προγούλι. Δεν υπάρχει η τελειότητα."

Μπορεί να είναι αρκετά απρόσμενο να ακούμε για ατέλειες από ένα εντυπωσιακό και επιτυχημένο μοντέλο, η Shayk πιστεύει αυτά που λέει. Δεν φοβάται το πώς θα επηρεαστεί η εμφάνισή της με τα χρόνια. "Θα έχω ρυτίδες και έχω ρυτίδες," είπε. "Απλά πρέπει να αποδεχτούμε την ιδέα του ότι μεγαλώνουμε και τα σώματα σε κάθε επίπεδο, απλά γιορτάστε το. Στη ζωή, χρειάζεται να μην το σκεφτόμαστε και να καταλάβουμε πως είναι μία ανθρώπινη διαδικασία το να μην είσαι τέλειος."

Η Shayk έχει υπέροχο δέρμα, που το αποδίδει στα γονίδια, τη γυμναστική στο πρόσωπο και την αποφυγή αλκοόλ και καπνίσματος. Επίσης, της αρέσει το μαύρισμα. "Λατρέυω το μαύρισμα," εξομολογήθηκε. Αλλά αν επιμείνει κανείς πως έχει lip fillers, θα γελάσει.

"Κι αν διαβάσω τίτλο που λέει, 'Έκανε ενέσεις, τα χείλη της δείχνουν σαν dumplings,' θα γελάσω γιατί με κάνει, δεν θέλω να πω χαρούμενη, αλλά πιστεύω πως σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχεις χιούμορ," εξήγησε. "Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα χαλαρά. Κάποιοι άνθρωποι θα σε αγαπήσουν, κάποιοι θα σε μισήσουν. Δεν αναταράσσει ιδιαίτερα τη ζωή μου".

 

Δείτε ακόμη: 7 φορές που η Irina Shayk απογείωσε το πιο chic χρώμα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.