CELEBRITIES

Η Lashana Lynch είναι η νέα πράκτορας 007


The Jennettes

15 Ιουλίου 2019

20190227_zaa_m160_021.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail -και έκτοτε έγινε viral -στον νέο "James Bond 25", υπάρχει μια σκηνή στην οποία ο συνταξιοδοτημένος Bond του Daniel Craig επιστρέφει για να αναλάβει εκτάκτως μια νέα υπόθεση και η υπηρεσία του συστήνει την νέα πράκτορα 007.

Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για γυναίκα η οποία θα έχει χρεωθεί πλέον τον κωδικό 007 και θα είναι η 31χρονη Lashana Lynch, που είδαμε στο "Captain Marvel".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lashana Lynch (@lashanalynch) on

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, ο Bond φυσικά γοητευμένος με την αντικαταστάτριά του προσπαθεί να την σαγηνεύσει, αλλά κανένα γνωστό κόλπο του δεν πιάνει (τουλάχιστον στην αρχή), καθώς "έχουν τον ίδιο χαρακτήρα", όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Μια θηλυκή «έκδοση» του James Bond πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στην επετειακή ταινία Bond 25. H Βρετανίδα ηθοποιός θα είναι η γυναίκα πράκτορας 007 της νέας ταινίας που θα δούμε στους κινηματογράφους το 2020.

Δείτε ακόμη:

10 beauty looks της Scarlett Johansson που δε θα ξεχάσουμε ποτέ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.