CELEBRITIES

H Salma Blair παλεύει δυνατά με την σκλήρυνση κατά πλάκας και ανέβασε ένα συγκινητικό video αφιερωμένο στο γιο της


The Jennettes

15 Ιουλίου 2019

abaca_532227_0731.jpg

Η ηθοποιός Selma Blair, μετά την διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας δεν δίστασε να επικοινωνήσει το πρόβλημα υγείας της δίνοντας συνέντευξή για το πώς το αντιμετωπίζει αλλά και πως το έχει εντάξει στη καθημερινότητά της, δίχως να φοβάται.

Διαβάστε εδώ: Η Selma Blair αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Το τελευταίο διάστημα η υγεία της επιδεινώθηκε και όπως έχει δημοσιοποιήσει η ίδια παλεύει μέσα από το νοσοκομείο για να βελτιωθεί η κατάστασή της. Οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει είναι με τον γιο της καθώς όπως γράφει θέλει να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι και να κάνουν μαζί όλες τις δραστηριότητες που έκαναν όπως ποδήλατο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Φυσικά, οι θαυμαστές της δεν σταματούν να την ενθαρρύνουν και να γράφουν πόσο τους δίνει κουράγιο η στάση της όλο αυτό τον καιρό. Η ίδια προσπαθεί μέσα από τις αναρτήσεις της να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για το πώς πρέπει να διαχειρίζονται τα προβλήματα υγείας και πιστεύει όπως γράφει ότι στο τέλος θα νικήσει!

Διαβάστε ακόμη: Η πρώτη συνέντευξη της Selma Blair που μιλάει για την σκλήρυνση κατά πλάκας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.