CELEBRITIES

Η περίεργη ιεροτελεστία της Naomi Campbell πριν μπει σε αεροπλάνο


The Jennettes

16 Ιουλίου 2019

abaca_690476_151_1.jpg

Ως ένα supermodel με καριέρα που μετράει τρεις δεκαετίες, η Naomi Campbell έχει περάσει πολύ χρόνο σε αεροπλάνα μέσα στα χρόνια. Γι' αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως έχει αναπτύξει μία συγκεκριμένη ρουτίνα πριν κάθε της πτήση. 

Η Campbell έδωσε μία γεύση από αυτή τη ρουτίνα στο κανάλι της στο Youtube, "Being Naomi" και οι λεπτομέρειες είναι όσο απρόσμενες όσο τις περιμέναμε. Το video, που κρατά περίπου 5 λεπτά, ξεκινά αρκετά αθώα με την 49χρονη να αγοράζει περιοδικά μόδας και γλυκά από τα duty-free του αεροδρομίου, πριν μιλήσει για τις αγαπημένες της κρέμες.

Η κατάσταση γίνεται ενδιαφέρουσα όταν μπαίνει στην business class του αεροπλάνου και φορώντας μεταξωτές πιτζάμες, ανοίγει την τσάντα της και βγάζει ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης και αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια. "Καθαρίστε οτιδήποτε θα μπορούσατε να αγγίξετε," λέει, πριν καθαρίσει κάθε εκατοστό της θέσης της και των γύρω πραγμάτων. "Αυτό κάνω σε κάθε αεροπλάνο που ανεβαίνω. Δεν με νοιάζει τι πιστεύει για εμένα ο κόσμος. Είναι η υγεία μου και με κάνει να νιώθω καλύτερα".

 

Δείτε ακόμη: Η sexy πασαρέλα της Naomi Campbell στο Φεστιβάλ των Καννών

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.