CELEBRITIES

Η συμφωνία του Bradley Cooper και της Irina Shayk για την κηδεμονία της κόρης τους


The Jennettes

19 Ιουλίου 2019

20190106_zaa_p124_024.jpg

Ο Βradley Cooper και η Irina Shayk φαίνεται πως έχουν ήδη συμφωνήσει για την κηδεμονία της κόρης τους μετά τον χωρισμό τους τον περασμένο μήνα.

Το TMZ δημοσίευσε πως ο ηθοποιός και το μοντέλο έχουν συμφωνήσει να μένουν στη Νέα Υόρκη και να μοιράζονται τη νομική και σωματική κηδεμονία της 2χρονης κόρης τους, Lea de Seine. Οι πηγές αναφέρουν πως ο Cooper και η Shayk συμφώνησαν στο να τη μοιράζονται 50/50 με βάση τα προγράμματά τους. Όπως αναφέρει το TMZ, το πρώην ζευγάρι είναι "τόσο συγχρονισμένοι στην κοινή κηδεμονία" που δεν έκαναν καν τη συμφωνία γραπτώς.

Μπορεί το εξαιρετικά ιδιωτικό ζευγάρι να μην έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό, αλλά η Shayk πρόσφατα μίλησε ανοιχτά στο BAZAAR.com για τη σημασία του να μένει αυθεντική μία μητέρα. "Πρέπει να είσαι πολύ αληθινή με τον εαυτό σου για τα παιδιά σου, αλλιώς ζεις σε ένα ψέμα," είπε.

 

Δείτε ακόμη: 7 φορές που η Irina Shayk απογείωσε το πιο chic χρώμα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.