CELEBRITIES

Τα περίεργα αντικείμενα που έχει μαζί της η Βασίλισσα Ελισάβετ όταν ταξιδεύει


The Jennettes

19 Ιουλίου 2019

20171108-zaa-ap2-092.jpg

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει ταξιδέψει πάρα πολύ στη ζωή της και προφανώς δεν το κάνει με μια χειραποσκευή και μια μικρή τσάντα. Εκτός από όλα τα συνηθισμένα πράγματα που όλοι θα παίρναμε μαζί σε ένα ταξίδι, η Βασίλισσα παίρνει και κάτι πάρα πολύ περίεργο όταν κάνει κάποιο μεγάλο ταξίδι: ένα μπουκάλι με το αίμα της.

Αυτή η προσθήκη στην ταξιδιωτική λίστα της δεν είναι τόσο περίεργη όσο ακούγεται αρχικά. Προφανώς, η Βασίλισσα το κάνει αυτό ώστε αν υπάρξει κάποια ανάγκη ενώ βρίσκεται μακριά από την ιατρική της ομάδα, να έχει διαθέσιμο αίμα για μετάγγιση. Το αίμα το έχει υπό την νπροσπασία του ένας γιατρός του ναυτικού, και η Βασίλισσα δεν είναι το μόνο μέλος της Βασιλικής οικογένειας που το κάνει αυτό. Ο διάδοχος του θρόνου, Πρίγκιπας Charles, ακολουθεί επίσης το ίδιο πρωτόκολλο.

Το αίμα δεν είναι το μόνο ελαφρώς μακάβριο αντικείμενο που παίρνει μαζί της η Βασίλισσα. Εκείνη, όπως και όλα τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, κουβαλάνε πάντα ένα μαύρο outfit, για την περίπτωση που κάποιος royal πεθάνει πριν την επιστροφή τους στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να φορέσουν μαύρα ρούχα κατά την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η παράδοση προέρχεται από την ημέρα που η Ελισάβετ έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της ενώ βρισκόταν στην Kenya, και έπρεπε να περιμένει στο αεροπλάνο μέχρι να της φέρουν ένα μαύρο outfit.

Στην ταξιδιωτική λίστα της Βασίλισσα περιλαμβάνεται επίσης μια τσαγιέρα με το μονόγραμμά της και τσάι earl grey, σαπούνια με άρωμα πεύκου, οικογενειακές φωτογραφίες σε κορνίζα, λουκάνικα από τα Harrods, τζιν, καραμέλες με κριθάρι και ένα μπουκάλι με καυτό νερό. Οι καραμέλες λειτουγούν ως ομοιοπαθητική θεραπεία για το jet lag, καθώς βοηθούν το ζάχαρο στο αίμα να προσαρμοστεί στη νέα ζώνη ώρας.

Ένα ακόμη απροσδόκητο αντικείμενο, είναι το χαρτί υγείας. Η Βασίλισσα και ο Πρίγκιπας Φίλιππος είναι οι μόνοι που επιτρέπεται να σπάσουν τα αυτοκόλλητα που σφραγίζουν το χαρτί, ώστε να διασφαλιστεί η υγιεινή.

Σε κάθε περίπτωση, η βαλίτσα της βασίλισσας είναι εξίσου μοναδική με την ίδια!

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.