CELEBRITIES

Η Mariah Carey είχε την καλύτερη αντίδραση στο FaceApp


The Jennettes

19 Ιουλίου 2019

20180922_zaa_r152_048.jpg

FaceApp; Η Mariah Carey δεν καταλαβαίνει για ποιο πράγμα μιλάμε. Παρά το γεγονός ότι πολλοί celebrities έχουν μοιραστεί φωτογραφίες τους με ένα φίλτρο που τους δείχνει μεγαλύτερους, μέσω της viral εφαρμογής faceapp, η Mariah δε δείχνει καθόλου πρόθυμη να συμμετάσχει.

Την Πέμπτη, η τραγουδίστρια μοιράστηκε τις σκέψεις της για το διαδικτυακό φαινόμενο με τον δικό της, μοναδικό τρόπο. "Το FaceApp είναι κάτι που δεν αναγνωρίζω", έγραψε, μαζί με ένα σύντομο clip από μια παλιά της συνέντευξη στην οποία λέει "Δεν σε ακούω, δεν σε βλέπω, δεν υπάρχεις για εμένα".

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Mariah αποθεώθηκε για την αντίδρασή της, και πολλοί χρήστες απάντησαν με φωτογραφίες της στις οποιες μοιάζει να μη μεγαλώνει καθόλου. "Είσαι ένας θρύλος που δεν έχει ηλικία, οπότε η εφαρμογή θα μπερδευόταν και θα σε έκανε να δείχνεις ακόμα μικρότερη", έγραψε κάποιος. "Η Βασίλισσα που δεν βλέπει το μέλλον της ώστε να μείνει για πάντα νέα", πρόσθεσε ένας άλλος.

Μετά από την αντίδρασή της στο προηγούμενο viral challenge, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.