CELEBRITIES

Η Angelina Jolie είναι η νέα superhero της Marvel


The Jennettes

22 Ιουλίου 2019

20190709_zaa_n230_495.jpg

Η Marvel έκανε διάφορες ανακοινώσεις για νέες ταινίες στο Comic Con στο San Diego, αποκαλύπτοντας όλες τις νέες superhero παραγωγές που θα έρθουν στην μεγάλη οθόνη τα επόμενα χρόνια. 

Μετά από φήμες που έκαναν τον γύρο του internet, η Angelina Jolie επιβεβαίωσε πως θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Eternals, η οποία βασίζεται στο comic του Jack Kirby.

H Jolie πόζαρε με τα υπόλοιπα μέλη του cast στο Comic Con, φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα και κοσμήματα Cartier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και η φήμη πως η star του Stranger Things, Millie Bobby Brown, θα πρωταγωνιστούσε στο πλευρό της Jolie στο The Eternals, ωστόσο η έφηβη star δεν βρισκόταν εκεί στην ανακοίνωση της Marvel.

H Marvel πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα σειρά με ταινίες, όπως την solo εμφάνιση της Scarlett Johansson στην ταινία Black Widow, που θα βγει στο σινεμά την 1η Μαίου του 2020, αλλά και την Natalie Portman στον ρόλο της θηλυκής Thor, στην ταινία Thor: Love And Thunder, το Νοέμβριο του 2021.

 

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie εμφανίζεται με όλα της τα παιδιά στο Toronto Film Festival

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.