CELEBRITIES

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται την Dasha Zhukova


The Jennettes

23 Ιουλίου 2019

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται την Dasha Zhukova

O Σταύρος Νιάρχος αρραβωνιάστηκε την πρώην σύζυγο του Ρώσου μεγιστάνα, Roman Ambramovich, Dasha Zhukova. To ερωτευμένο ζευγάρι έκανε γνωστό τον αρραβώνα του στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της Ρωσοαμερικανίδας.

Ο Σταύρος Νιάρχος ήταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες σε όλο τον κόσμο. Ο 34χρονος γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας ετοιμάζεται να παντρευτεί την Dasha Zhukova και φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί σε έναν πολύ στενό κύκλο και ανάμεσα στους φίλους και καλεσμένους τους ήταν ο David Beckham, η Liv Tyler και σχεδιαστές μόδας όπως ο Jack McCollough και Lazaro Hernandez.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Έλληνας κροίσος πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με φίλους της στο Περού.

Μάλιστα τότε, ο 33χρονος Σταύρος Νιάρχος ήταν πολύ προσεκτικός ώστε να μην φωτογραφηθεί μαζί με την 38χρονη Dasha Zhukova, φροντίζοντας να απέχει από τα ομαδικά πλάνα. Όμως, έναν μήνα αργότερα, δημοσιεύτηκε η πρώτη φωτογραφία.

O γάμος θα γίνει μέσα στο 2020 καθώς σύμφωνα με πηγές του ξένου Τύπου, προσπαθεί να προγραμματίσει τις λεπτομέρειες του γάμου. Η Dasha Zhukova είναι Ρωσοαμερικανίδα επιχειρηματίας, συλλέκτρια και φιλάνθρωπος. Έχει ιδρύσει μεταξύ άλλων το Garage Museum of Contemporary Art και το περιοδικό Garage. Ζει στις ΗΠΑ από την ηλικία των 10 ετών και επέστρεψε στη Ρωσία όπου γεννήθηκε λόγω του γάμου της με τον Roman Abramovich. Αργότερα οι δυο τους μετακόμισαν στο Λονδίνο.

Τον Αύγουστο του 2017 πως η Zhukova και ο δισεκατομμυριούχος, Roman Abramovich, ιδιοκτήτης της Chelsea FC είχαν χωρίσει φιλικά μετά από 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.