CELEBRITIES

Η Anne Hathaway μίλησε ανοιχτά για τις "επίπονες" προσπάθειές της να κάνει παιδί


The Jennettes

30 Ιουλίου 2019

Η Anne Hathaway μίλησε ανοιχτά για τις "επίπονες" προσπάθειές της να κάνει παιδί

Η Αnne Hathaway συνεχίζει να μιλά για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης μετά την ανακοίνωση πως περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η ηθοποιός, που αυτή τη στιγμή έχει έναν τρίχρονο γιο με τον σύζυγό της, Adam Shulman, έδειξε την υποστήριξή της στις γυναίκες που "περνούν την κόλαση της στειρότητας και της σύλληψης", συμπληρώνοντας πως "δεν ήταν μία ευθεία σε καμία από τις εγκυμοσύνες μου".

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός συνεχίσε να μιλά για το προσωπικό της ταξίδι στην εγκυμοσύνη, στην καλοκαιρινή περιοδεία Television Critics Association το Σάββατο. "Πιστεύω πως έχουμε μία πολύ συγκεκριμένη προσέγγιση στην εγκυμοσύνη" είπε στο Associated Press. "Και μένεις έγκυος και στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι μία πολύ χαρμόσυνη στιγμή. Αλλά πολλές γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες: Δεν είναι αυτή η πραγματική ιστορία. Ή αυτό είναι ένα μέρος της ιστορίας. Και τα βήματα που οδηγούν σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας είναι πραγματικά επίπονα και πολύ απομονωτικά και γεμάτα από προσωπική αμφισβήτηση. Και εγώ το πέρασα αυτό".

Συνέχισε λέγοντας: "Δεν κούνησα απλά ένα μαγικό ραβδί και 'Θέλω να μείνω έγκυος και, wow, όλα δούλεψαν για εμένα, θεε μου, θαυμάστε τη φουσκωμένη μου κοιλιά τώρα!' Είναι πιο περίπλοκο από αυτό".

Δείτε ακόμη: 9 φορές που η Chiara Ferragni είχε τέλειο ντύσιμο στην εγκυμοσύνη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.