CELEBRITIES

Ποιον εθεάθη να φιλά η Lady Gaga;


The Jennettes

31 Ιουλίου 2019

Ποιον εθεάθη να φιλά η Lady Gaga;

Απ' ότι φαίνεται, η Lady Gaga έχει έναν νέο άντρα στη ζωή της. Έξι μήνες μετά τον χωρισμό της με τον κυνηγό ταλέντων (και πλέον πρώην αρραβωνιαστικό) Christian Carino, η σταρ εθεάθη να φιλά έναν άλλον άντρα - τον μηχανικό ήχου Daniel Horton, όπως δείχνουν φωτογραφίες στο People.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι βρισκόταν για brunch στο L.A. και σε μία από τις φωτογραφίες, η Gaga φαίνεται να σκύβει προς τον Horton να του δίνει ένα φιλί και να κάθεται πάλι στο τραπέζι.

"Αντάλασσαν φιλιά ενώ μιλούσαν πολύ κοντά," είπε μία πηγή στο People. "Καθόντουσαν σε ένα τραπέζι κοντά στο πεζοδρόμιο, οπότε προφανώς εκείνη δεν είχε πρόβλημα να την δουν. Έδειχνε πολύ χαρούμενη με αυτόν που ήταν μαζί."

Η Gaga και ο Horton δεν έχουν επιβεβαιώσει δημόσια τη σχέση τους. To People αναφέρει πως ο Horton εργαζόταν ως monitor engineer για την Gaga από το Νοέμβριο του 2018, σύμφωνα με το LinkedIn του.

Δείτε ακόμη: 15 αξιομνημόνευτα looks στην ιστορία του Met Gala

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.