CELEBRITIES

Ο γιος της Elizabeth Hurley αναδημιούργησε το πιο iconic look της μητέρας του


The Jennettes

26 Ιουλίου 2019

Ο γιος της Elizabeth Hurley αναδημιούργησε το πιο iconic look της μητέρας του

Φαίνεται πως το στιλ είναι οικογενειακή υπόθεση.

O Damian Hurley απότισε φόρο τιμής σε ένα από τα πιο iconic looks της μητέρας του, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Λονδίνο. Το 17χρονο μοντέλο φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι Versace με μια σειρά από χρυσές παραμάνες στο πλάι.

@PatMcGrathReal - #SublimePerfection drops tomorrow !! Wearing @Versace @Donatella_Versace 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Damian Hurley (@damianhurley1) στις

Το κομψό outfit μας θύμισε την εμφάνιση της Elizabeth Hurley με το sexy μαύρο φόρεμα Versace με τις παραμάνες, με το οποίο εκείνη συνόδευσε τον Hugh Grant το 1994 στην πρεμιέρα της ταινίας "Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία".

Νωρίτερα αυτήν τη χρονιά, η Elizabeth φόρεσε μια αναδημιουργία αυτού του φορέματος, για μια φωτογράφηση και αποκάλυψε ότι ήταν "εντελώς απροετοίμαστη για όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα".

Η Donatella Versace δήλωσε ότι ο εκλιπών αδερφός της, Gianni Versace σχεδίασε το φόρεμα για "μια γυναίκα που είναι βέβαιη για τον εαυτό της και που δε φοβάται να σπάσει τους κανόνες", πράγματα τα οποία η Elizabeth Hurley είχε "σε εξωπραγματικό βαθμό".

Δείτε ακόμη:

Θα αναρωτηθείτε σίγουρα πως η Elizabeth Hurley κρατιέται σε τέτοια φόρμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.