CELEBRITIES

H Βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την τσάντα της για να επικοινωνεί με τα μέλη του προσωπικού της


The Jennettes

26 Ιουλίου 2019

H Βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την τσάντα της για να επικοινωνεί με τα μέλη του προσωπικού της

Εκτός από τα χαρακτηριστικά λευκά γάντια της και τα χρωματιστά ταγέρ της, η Βασίλισσα Ελισάβετ κουβαλάει πάντα μαζί και την τσάντα της. Θα υπέθετε κανείς ότι με όλους αυτούς τους βασιλικούς υπαλλήλους που βρίσκονται πάντα γύρω της, θα υπήρχε κάποιος να κρατήσει την τσάντα της. Υπάρχει λόγος όμως για τον οποίο αυτό δε συμβαίνει: Η Βασίλισσα χρησιμοποιεί την τσάντα της για να στείλει διακριτικά μηνύματα με τα μέλη του προσωπικού της.

jenny.gr

Η θέση της τσάντας της είναι σχεδόν πάντα στο αριστερό της χέρι. Αν αυτό αλλάξει, τότε το προσωπικό της πρέπει να λάβει το μήνυμα. Για παράδειγμα, αν βάλει την τσάντα της πάνω στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του δείπνου, αυτό σημαίνει ότι θέλει να φύγει στα επόμενα πέντε λεπτά.

Αν αλλάξει θέση στην τσάντα από το αριστερό στο δεξί χέρι, περιμένει κάποιον να την πάρει από τη συζήτηση στην οποία βρίσκεται με μια ευγενική δικαιολογία. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει κι αν ακουμπήσει την τσάντα της στο πάτωμα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου. "Γίνεται πολύ όμορφα", εξήγησε ο ιστορικός της βασιλικής οικογένειας Hugo Vickers. "Kάποιος μπορεί να πήγαινε στον καλεσμένο και να έλεγε 'Κύριε, ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury θα ήθελε πολύ να σας γνωρίσει".

Θα μπορούσαμε όλοι να διδαχτούμε κάτι από αυτήν την καταπληκτική τεχνική, για να αποφεύγουμε τους ανεπιθύμητους συνομιλητές.

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.