CELEBRITIES

H Chrissy Teigen δέχτηκε αρνητική κριτική για ένα video του γιου της που κάνει τα πρώτα του βήματα


The Jennettes

1 Αυγούστου 2019

H Chrissy Teigen δέχτηκε αρνητική κριτική για ένα video του γιου της που κάνει τα πρώτα του βήματα

Είναι γνωστή η αγάπη του internet στην κριτική των μαμάδων, ειδικά των διάσημων. Η Crissy Teigen είναι μάλιστα από εκείνες που λαμβάνουν συνέχεια αρνητικά σχόλια για τις επιλογές τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Teigen ανέβασε στο Instagram ένα video με τον 1 έτους γιο της Μiles, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα. Χθες, μοιράστηκε άλλο ένα video του μικρού, ο οποίος περπατάει, ενώ κρατιέται από μια μαρμάρινη μπανιέρα. Η οικογένεια τον υποστηρίζει, ενώ η μικρή Luna τρέχει να τον βοηθήσει την ώρα που εκείνος παραπατάει.

Η Crissy ανέβασε το video με λεζάντα "Είναι επίσημο, την πατήσαμε", και χιλιάδες σχόλια υποστήριξης και χαράς ακολούθησαν. Δεν μπορούσε όμως να λείπει και εκείνη η μερίδα μαμάδων, που βρήκε έναν λόγο να ανησυχήσει και να ασκήσει κριτική στην Crissy. Πολλοί σχολιαστές υποστήριξαν ότι το νήπιο βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην άκρη της μαρμάρινης μπανιέρας, παρακάμπτοντας ότι βρίσκονται τριγύρω του αρκετοί ενήλικες ικανοί να τον πιάσουν.

"Πρέπει να μπλοκάρω 20-30 άτομα κάθε φορά που δημοσιεύω τα παιδιά μου", έγραψε στα σχόλια. "Τόσο πολλοί χαζοί άνθρωποι. Σας απειλεί κάποιος με όπλο για να είστε τόσο ενοχλητικοί;"

Δείτε ακόμη:

Abbie Fox: Μια φωτογράφος εναντιώνεται στην κριτική που δέχονται οι μαμάδες

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.