CELEBRITIES

Η Celine Dion τόλμησε το look που όλες οι γυναίκες φοβούνται


The Jennettes

2 Αυγούστου 2019

Η Celine Dion τόλμησε το look που όλες οι γυναίκες φοβούνται

Η Celine Dion έχει κάνει αρκετές τολμηρές επιλογές τον τελευταίο καιρό, όμως η τελευταία της φωτογράφηση ίσως είναι η πιο τολμηρή από όλες.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου του Harper's Bazaar, με μια σειρά από εντυπωσιακά outfits και μια μαύρη, πάρα πολύ κοντή περούκα που την μεταμορφώνει εντελώς.

Στο πρώτο outfit η Dion φοράει ένα neon πράσινο πανωφόρι και ένα ζευγάρι ιδιαίτερα λευκά μποτάκια με τακούνι. Στη δεύτερη λήψη φοράει ένα σακάκι Alexander McQueen, ένα ζευγάρι γόβες Gianvito Rossi, ενώ ξεχωρίζει ένα πολύ έντονο eyeliner. Στην τρίτη φωτογραφία, η τραγουδίστρια φοράει ένα εκκεντρικό ασπρόμαυρο ριγέ φόρεμα και μία πουά Marc Jacobs καπα.

Για αυτό το τεύχος, η fashion editor του Harper's Bazaar, Carine Roitfeld, διάλεξε δέκα πρόσωπα που ανέτρεψαν τους κανόνες της τέχνης τους, όπως η Kate Moss, η Alicia Keys, η Christy Turlington κ.ά.

Δείτε ακόμη: 9 quotes για εσάς που αγαπάτε τη μόδα και το shopping

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.