Η Pink έβαψε τα μαλλιά της κόρης της μπλε για να υποστηρίξει τη Jessica Simpson

The Jennettes
Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019

Aκόμα και οι διάσημες μαμάδες δεν μπορούν να αποφύγουν την κακή κριτική για τις ικανότητές τους ως μαμάδες, ούτε και τον αντίκτυπό της. Το τελευταίο θύμα του mom-shaming ήταν μια φωτογραφία που ανέβασε η Jessica Simpson, στην οποία η 7χρονη κόρη της έχει βαμμένα μαλλιά. Οι αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η φωτογραφία έκαναν την Pink να βάψει τα μαλλιά της κόρης της μπλε για να την υποστηρίξει. 

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Pink ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βάφει τα μαλλιά της κόρης της, Williow, με σκοπό να υπερασπιστεί δημοσίως την Jessica Simpson και την επιλογή της. Η φωτογραφία είναι χωρισμένη σε δύο μέρη. Στη μια πλευρά, οι fans βλέπουν την Pink να βάφει τα μαλλιά της κόρης της στο σπίτι, και στην άλλη φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα.

Μαζί με τις φωτογραφίες, η Pink έγραψε: "Άκουσα ότι οι άνθρωποι ενοχλήθηκαν με τη Jessica Simpson που άφησε την 7χρονη κόρη της να βάψει τα μαλλιά της. Οπότε σκεφτήκαμε να μοιραστούμε αυτό που κάναμε χθες", ενώ συμπλήρωσε με hashtags που έγραφαν "αποκτήστε δικά σας παιδιά" και "η αστυνομία γονέων είναι απλώς μοναχικοί και λυπημένοι άνθρωποι"

 Δείτε ακόμη: Τα πιο εμβληματικά celebrity ντουέτα μαμάς και κόρης