CELEBRITIES

Η Cameron Diaz μίλησε για την απουσία της από την οθόνη και χάρισε συμβουλές ζωής


The Jennettes

7 Αυγούστου 2019

Η Cameron Diaz μίλησε για την απουσία της από την οθόνη και χάρισε συμβουλές ζωής

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που η Cameron Diaz εμφανίστηκε στις οθόνες μας και φαίνεται ότι σκοπεύει να συνεχίσει έτσι. Σε ένα κείμενό της για το επετειακό 25ο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού InStyle, η 46χρονη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

"Έτσι όπως το βλέπω, έχω δώσει παραπάνω από τη μισή ζωή μου στο κοινό. Νιώθω ότι είναι οκ να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου τώρα", είπε. "Δεν μου λείπει η δουλειά μου".

Η Diaz βρέθηκε στο απόγειο της καριέρας της τη δεκαετία του '90, και στο κείμενό της εξέφρασε νοσταλγία για την χρονική περίοδο που δεν υπήρχαν smartphones. "Eίμαι ευγνώμων που έζησα και ήμουν μέρος αυτής της εποχής".

Από την άλλη, η Diaz δεν έχει καμία διάθεση να ασχολείται με το παρελθόν. Για εκείνη, η δεκαετία των 40 που διανύει είναι η καλύτερή της. "Χρειάζεται να είσαι απλώς ειλικρινής με τον εαυτό σου, και μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, γιατί έχεις την εμπειρία να κοιτάξεις τέσσερις δεκαετίες πριν", πρόσθεσε. "Μπορείς να σταματήσεις να δίνεις σημασία σε όλα. Έχεις σταματήσει. Μην ασχολείσαι. Εγώ ειλικρινά δεν το κάνω. Είναι μεγάλη ανακούφιση".

Πλέον, η Diaz ζει τη ζωή της και απολαμβάνει το ότι δεν έχει να πουλήσει τίποτα σε κανέναν, ενώ άφησε υπόνοιες για ένα επερχόμενο project όπως αυτό της Gwyneth Paltrow και της Nicole Richie.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.