CELEBRITIES

H Jennifer Aniston άρχισε πάλι να βγαίνει ραντεβού


The Jennettes

8 Αυγούστου 2019

 H Jennifer Aniston άρχισε πάλι να βγαίνει ραντεβού

Όλοι ασχολούνται με την ερωτική ζωή της Jennifer Ansiton, ακόμα και αν δε βγαίνει με κανέναν, ενώ το διαζύγιο της με τον Pitt είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στην ιστορία του Hollywood. Mετά το χωρισμό του Brad Pitt με την Angelina Jolie και της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, οι φήμες για την ενδεχόμενη επανασύνδεσή τους κυκλοφορούν παντού.

Αφορμή γι’αυτό στάθηκε αρχικά το ότι ο γνωστός ηθοποιός παρευρέθηκε πέρσι στα 50στά γενέθλια της. Aν και οι fans της ονειρεύονται ήδη μια πιθανή επανασύνδεσή τους, υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν πως η συμπεριφορά του δεν αξίζει συγχώρεση από την Jennifer.

To περιοδικό «Εntertainment Tonight» αποκάλυψε πως έχουν χωρίσει οριστικά και πως μπορεί να μιλάει ακόμη με τον Brad Pitt, αλλά βγαίνει με κάποιον άλλον. Μια ανώνυμη πηγή αναφέρει στο περιοδικό πως «ο στενός της κύκλος και οι φίλες της από τα «Φιλαράκια», Lisa Kudrow, Courtney Cox την ενθαρρύνουν να προχωρήσει τη ζωή της και πως είναι πια η στιγμή να προχωρήσει οριστικά αφήνοντας πίσω της το παρελθόν».

Δείτε ακόμη: 5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.