CELEBRITIES

H Celine Dion απάντησε σε αυτούς που υποστηρίζουν πως ο σύντροφός της την απομακρύνει από το στενό της κύκλο


The Jennettes

8 Αυγούστου 2019

H Celine Dion απάντησε σε αυτούς  που υποστηρίζουν πως ο σύντροφός της την απομακρύνει από το στενό της κύκλο

Υπάρχουν αρκετές φήμες που υποστηρίζουν πως η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion, μετά το θάνατο του συζύγου της René Angélil το 2016, έχει αφήσει τον έλεγχο της ζωής της στον 32χρονο τότε χορευτή της και τωρινό συντροφό της, Pepe Muñoz.
Μάλιστα, μια ανώνυμη πηγή από τον στενό κύκλο της τραγουδίστριας είχε αναφέρει πως «η Celine είναι ερωτευμένη μαζί του και κάνει ό,τι της λέει. Τον ακούει σε όλα και αυτός δεν απομακρύνεται ποτέ από κοντά της. Ελέγχει ακόμα και το με ποιον μιλάει! Είναι τρομακτικό όλο αυτό».

Η τραγουδίστρια λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε αυτές τις φήμες που θέλουν τον Muñoz να την εκμεταλλεύεται και την έχει απομακρύνει από τον κοινωνικό της περίγυρο. Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Celine Dion απαντά στα δημοσιεύματα, ενώ στο τέλος έβαλε τους κοντινούς της φίλους να υπογράψουν, προκειμένου να γίνει κατανοητό πως δεν έχει απομακρυνθεί από αυτούς λόγω της χειριστικής συμπεριφοράς του συντρόφου της.

Η ανάρτηση γράφει το εξής: « Αγαπητέ Pepe, ως στενοί φίλοι της Celine, είμαστε πολύ στεναχωρεμένοι και δυσαρεστημένοι εξαιτίας της αναληθής ιστορίας που κυκλοφόρησε στα media ότι ο στενός της κύκλος σε κατηγορεί πως επηρεάζεις τη Celine και την απομακρύνεις από όλους. Αυτές οι πηγές δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να σκορπούν ψεύτικα κουτσομπολιά. Μην τους αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και συνέχισε την εξαιρετική δουλειά σου. Σ’αγαπάμε. Dave, Dee, Denis, Lina, Michel, Naomi, Suzanne, Sydney, Sylvie, Yves».

Η τραγουδίστρια γεμάτη αυτοπεποίθεση και ανεπηρέαστη από τα δημοσιεύματα, φωτογραφήθηκε μετά από λίγο καιρό για το εξώφυλλο του περιοδικού «Harper’s Bazzar», όπου και οι φωτογραφίες της έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.