CELEBRITIES

Η πρώτη εμφάνιση της Anne Hathaway μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της


The Jennettes

9 Αυγούστου 2019

Η πρώτη εμφάνιση της Anne Hathaway μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

H διάσημη πρωταγωνίστρια του «The Princess Diaries» ανακοίνωσε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της με το σύζυγό της Adam Schulman, μέσω μιας φωτογραφίας  στο λογαριασμό της στο Instagram. Στην ανάρτησή της τόνισε πως είναι αρκετά δύσκολο για κάποιες γυναίκες να μείνουν έγκυες, ενώ ταυτόχρονα ανέφερε το πόσο επίπονη είναι μια τέτοια διαδικασία.

Μετά από λίγες εβδομάδες λοιπόν, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και πιο συγκεκριμένα στο FIJI Water Sea Wall/ A Life Opening Night event στο Broadway. H Hathaway ήταν πολύ χαρούμενη και άκρως εντυπωσιακή με το φούξια φόρεμά της γεμάτο κομψά κοψίματα, το οποίο αναδείκνυε με έναν όμορφο τρόπο την εγκυμοσύνη της.

Η εκπληκτική εμφάνιση της συμπληρώθηκε με ασημένια πέδιλα, κρατώντας ένα μοναδικό clutch, ενώ τα μαλλιά της έπεφταν κυματιστά στους ώμους της.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.