CELEBRITIES

Η Janet Jackson: «Δεν έχω νταντά για τον γιο μου, τα κάνω όλα μόνη μου»


The Jennettes

12 Αυγούστου 2019

Η Janet Jackson:  «Δεν έχω νταντά για τον γιο μου, τα κάνω όλα μόνη μου»

H Janet Jackson ξέρει πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η ισορροπία μεταξύ της καριέρας και της μητρότητας.

Σε μια συνέντευξη για το περιοδικό Stellar, η 53χρονη Jackson μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με το να δουλεύει ενώ μεγαλώνει τον 2 ετών γιο της, Εissa.

"Είναι δύσκολο να είσαι εργαζόμενη μητέρα", δήλωσε. "Δεν έχω νταντά, τα κάνω όλα μόνη μου". Η μουσικός μοιράστηκε ότι ενώ δεν έχει προσλάβει κάποιον άνθρωπο για να την βοηθάει, πάντα κάποιος φροντίζει τον γιο της όταν εκείνη έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

"Φυσικά, όταν δουλεύω κάποιος τον προσέχει, αλλά είναι το μωρό μου κι εγώ", είπε.


Mιλώντας για την αλλαγή που έφερε η μητρότητα στη ζωή και την καριέρα της, η Jackson δήλωσε προσφάτως ότι βρίσκεται σε ένα πολύ όμορφο στάδιο. "Έχω έναν υπέροχο γιο", είπε, προσθέτοντας ότι από όταν έγινε μητέρα, οι φίλοι της την αποκαλούν “Superwoman”.

"Ο Θεός μόνο ξέρει ότι δεν είμαι. Αλλά νομίζω ότι βλέπουν την ενέργεια και το κίνητρο που παίρνω από την έμπνευση που μου δίνει ο Eissa", είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε ακόμη: Celebrity γονείς: Αγκαλιά με τα παιδιά τους

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.