CELEBRITIES

Bill Murray: O ηθοποιός που δεν έχει μάνατζερ, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα και πάει απρόσκλητος σε πάρτι


12 Αυγούστου 2019

Bill Murray: O ηθοποιός που δεν έχει μάνατζερ, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα και πάει απρόσκλητος σε πάρτι

«Μόλις είδα την πρώτη σκηνή δράσης στους Ghostbusters ήξερα ότι θα βγάλω πολλά λεφτά… Όχι απλά αργούσα στα γυρίσματα, αλλά είχα και το ανάλογο ύφος».

Όλοι μιλούν για «την περίπτωση» Μπιλ Μάρεϊ, όταν θέλουν να τον περιγράψουν. Στα 20 του χρόνια συνελήφθη στο αεροδρόμιο O’Hare με μισό κιλό μαριχουάνα στην κατοχή του. Στα 17, έχασε τον πατέρα του. Είναι το πέμπτο παιδί ανάμεσα σε εννιά αδέρφια. Το πιο ατίθασο, το πιο ξεχωριστό....

Δεν έχει μάνατζερ. Για να τον βρουν οι παραγωγοί πρέπει να αφήσουν μήνυμα στην αυτοματοποιημένη γραμμή 1-800, που έχει ενεργοποιήσει για επαγγελματικές προτάσεις. Είναι ζήτημα αν ακούει τα μηνύματα του μια φορά το μήνα. Αν του αρέσει η πρόταση, πρέπει να του σταλεί το σενάριο, με φαξ! Στο παρελθόν κινδύνευσε να χάσει σημαντικές δουλειές εξαιτίας αυτής της ιδιοτροπίας του, αλλά δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα.

Από τους «Ghostbusters» και μετά απέκτησε τη δική του φιλοσοφία για τη ζωή και την επαγγελματική του πορεία. Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας τον σόκαρε. Θέλησε να γίνει πιο επιλεκτικός και έτσι αποτραβήχτηκε από τα κινηματογραφικά πλατό για ένα διάστημα....

Διαβάστε όλο το άρθρο στη Μηχανή του Χρόνου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.