CELEBRITIES

H Cara Delevingne φωτογραφήθηκε γυμνή και μίλησε για τη σεξουαλικότητα και τα δύσκολα παιδικά χρόνια της


The Jennettes

14 Αυγούστου 2019

H Cara Delevingne φωτογραφήθηκε γυμνή και μίλησε για τη σεξουαλικότητα και τα δύσκολα παιδικά χρόνια της

H ηθοποιός, ακτιβίστρια και supermodel Cara Delevingne φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού Marie Claire. Η Cara ποζάρει πάνω σε έναν πράσινο δερμάτινο καναπέ, ξαπλωμένη μπρούμυτα, ολόγυμνη. Η ευάλωτη κι εκτεθειμένη εικόνα της Delevigne ταιριάζει ακριβώς με το ύφος της συνέντευξης και τον τρόπο με τον οποίο η ηθοποιός μίλησε για τον εαυτό της.

"Εύχομαι οι άνθρωποι να μην σκεφτούν ποτέ ότι παραπονιέμαι", είπε η Delevingne, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια. Η Cara μεγάλωσε σε μια οικογένεια ανώτερης τάξης του Λονδίνου (η γιαγιά της ήταν βοηθός της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας!). Η μητέρα του μοντέλου όμως υπέφερε από εθισμό στην ηρωίνη. 

"Ήμουν ένα παιδί που φρόντιζε τους άλλους και ήθελε να είναι σίγουρο ότι όλοι είναι καλά", είπε, αναφερόμενη στη σχέση της με τη μητέρα της. "Δεν το ένιωθα λάθος. Αλλά κοιτώντας πίσω σκέφτομαι ότι μάλλον δε θα έπρεπε να έχω μπει σε αυτήν τη θέση. Δεν με έβαλε κανείς όμως. Απλώς συνέβη".

Επιπλέον, η Delevingne πέρασε ένα μεγάλο μέρος της νιότης της καταπιέζοντας τη σεξουαλικότητά της, επειδή δεν ήθελε να νιώθει διαφορετική, "παρόλο που από νεαρή ηλικία, πάντα ένιωθα ότι δεν ταιριάζω", όπως είπε η ίδια.

Όταν η καριέρα της στο modeling απογειώθηκε, η Cara είπε πως χρησιμοποίησε τη δουλειά της ως ανακούφιση. "Για εμένα η δουλειά ήταν απόδραση. Δεν μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ πλέον έτσι. Θέλω να τη χρησιμοποιήσω ως πλατφόρμα, και όχι απλώς να τρέχω μακριά από τα προβλήματά μου".

Δείτε ακόμη: Το rock στιλ της Cara Delevingne 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.