CELEBRITIES

Η Gigi Hadid είπε στους followers της να αποφύγουν Μύκονο και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων


The Jennettes

14 Αυγούστου 2019

gigi.jpg

Φαίνεται πως το internet είναι διχασμένο μεταξύ της Gigi Hadid και της χώρας μας. Ωστόσο, ένα σημαντικό ποσοστό παίρνει το μέρος της Ελλάδας, αφού το μοντέλο ανέβασε ένα post στο Instagram της, που λέει στους followers της να "χαλάσουν κάπου αλλού τα λεφτά τους" καθώς κάποιος έκλεψε τη βίλα της κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Μύκονο.

"Βγήκε το φιλμ απ' τη Μύκονο," έγραψε η Hadid σε μία selfie της στον καθρέφτη, στο δεύτερο account της στο Instagram @gisposable. "Μην αφήσετε το Insta να σας κοροϊδέψει. Μας έκλεψαν. Δεν ξαναπάω ποτέ. Δεν θα το πρότεινα. Χαλάστε κάπου αλλού τα λεφτά σας". Οι κλέφτες μπήκαν στη βίλα όσο η Hadid και οι φίλοι της ήταν εξω.

Πολλοί χαρακτήρισαν τα σχόλια της Hadid ως απερίσκεπτα και ανεύθυνα, γράφοντας πως είναι παράλογο να δαιμονοποιείς μία ολόκληρη χώρα για ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Το internet αντέδρασε αναλόγως:

Δείτε ακόμη: Ο λαμπερός γάμος της Αna Beatriz Barros στη Μύκονο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.