CELEBRITIES

Η Sophie Turner μίλησε για το μέλλον της Sansa Stark


The Jennettes

15 Αυγούστου 2019

Η Sophie Turner μίλησε για το μέλλον της Sansa Stark

Όλοι οι fans τoυ Game of Thrones ανυπομονούν να μάθουν για τo νέο ρόλο της Sansa Stark ως Queen of North. Δυστυχώς, η γνωστή ηθοποιός Sophie Turner δεν ενδιαφέρεται. Όταν ρωτήθηκε για το αν ενδιαφέρεται να επαναλάβει το ρόλο, εκείνη απάντησε πως “ήρθε η ώρα να πω αντίο στη Sansa Stark. Eίμαι έτοιμη”.

H Turner τόνισε πως "ο κύκλος του συγκεκριμένου ρόλου έκλεισε. Πέρασαν δέκα χρόνια και ήταν πραγματικά τα καλύτερα της ζωής μου. Αποχαιρέτησα τη Sansa Stark με έναν όμορφο τρόπο και ήρθε πλέον η ώρα να την αφήσω πίσω μου”.

Η Sophie, επίσης, παραδέχτηκε πως η εμπειρία της ως Sansa δεν ήταν πάντοτε ευχάριστη, λέγοντας πως "Αν έπαιζα ξανά το συγκεκριμένο ρόλο, θα ήταν για μένα περισσότερο σαν τραύμα". Είναι απολύτως κατανοητό πως η ηθοποιός θέλει να παίξει κι άλλους ρόλους. H εξομολόγηση της έγινε αφότου το ΗΒΟ απέρριψε όλες τις συζητήσεις για μια συνέχεια της σειράς με τους ίδιους χαρακτήρες.

Ο επικεφαλής του προγράμματος του καναλιού, Casey Bloys, μιλώντας για το sequel, απάντησε: "Όχι. Εν μέρει, θέλω οι χαρακτήρες του Game of Thrones να είναι κάτι μοναδικό. Δε θέλω να πάρω τους χαρακτήρες αυτής της σειράς, που τα κατάφεραν, και να τους βάλω σε έναν άλλο κόσμο τον οποίο θα δημιουργεί κάποιος άλλος".

Δείτε ακόμη: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.