CELEBRITIES

O Ryan Reynolds ευχήθηκε στην Blake Lively για τα 32α γενέθλια της με τον πιο αστείο τρόπο


The Jennettes

26 Αυγούστου 2019

Blake-Lively-Ryan-Reynolds-Quotes-About-Each-Other.jpg

H Blake Lively έκλεισε τα 32 και ο σύζυγός της είναι έτοιμος να γιορτάσει. Ως συνήθως, ο Ryan Reynolds ήταν προετοιμασμένος για τα γενέθλια της συζύγου του κι αποφάσισε να μοιραστεί μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες στο Instagram για την περίσταση.

Ο Reynolds μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με την Lively, με την απλούστατη λεζάντα "Χρόνια πολλά @blakelively". Σε όλες τις φωτογραφίες η Lively είναι θολή, κουνημένη, δεν κοιτάει την κάμερα, έχει κλειστά μάτια, ή δείχνει κάπως περίεργη. Πάντως ακόμα κι έτσι δεν έχει ούτε μια άσχημη φωτογραφία.

Το ζευγάρι μας έχει συνηθίσει σε αστείες δημοσιεύσεις, διαλόγους και "τρολαρίσματα". Για παράδειγμα, το 2017, ο Reynolds ευχήθηκε στη σύζυγό του με μια φωτογραφία τους, από την οποία έχει κόψει την Lively.

Στα δικά του γενέθλια, εκείνη απάντησε με μια δημοσίευση στην οποία γράφει "χρόνια πολλά μωρό μου" κάτω από μια φωτογραφία του Reynolds με τον Gosling, από την οποία έχει κόψει τον Reynolds.

Δείτε ακόμη: Οι κόρες της Blake Lively και του Ryan Reynolds έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.