CELEBRITIES

Η Gigi Hadid ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Blake Lively με τον πιο γλυκό τρόπο


The Jennettes

28 Αυγούστου 2019

Η Gigi Hadid ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Blake Lively με τον πιο γλυκό τρόπο

Η Blake Lively γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της στις 25 Αυγούστου. Η Gigi Hadid όμως συνέχισε να τα γιορτάζει μαζί της δυο μέρες αργότερα, όπως κάθε σωστή φίλη.

"Είναι η εβδομάδα γενεθλίων αυτής της Βασίλισσας και θέλω απλώς να πω πόσο ευγνώμων και τυχερή νιώθω που έχω μια φίλη σαν εσένα", έγραψε το 24χρονο μοντέλο σε μια φωτογραφία στο Instagram, στις 27 Αυγούστου. Σε αυτήν τη φωτογραφία, η έγκυος Blake Lively φαίνεται να χαλαρώνει στην κουζίνα, κρύβοντας την κοιλίτσα της κάτω από ένα άνετο, μακρύ φόρεμα. Το μωρό, όπως και τα δύο παιδιά της Lively και του Reynolds, θα έχουν το προνόμιο να δεχθούν μαθήματα φωτογραφίας από την Gigi.

To μήνυμα γενεθλίων της Gigi συνεχίζει με το μοντέλο να παραδέχεται ότι η ηθοποιός αποτελεί έμπνευση για αυτήν με πολλούς τρόπους. "Θα μπορώ να σε ευχαριστήσω επαρκώς με το να σου φτιάχνω άπειρα κέικ με βρώμη και με το να εκπαιδεύω τα παιδιά σου να γίνουν φωτογράφοι παγκόσμιας κλάσης με φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσης. Σε αγαπώ. Σου εύχομαι κάθε ευλογία."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.