CELEBRITIES

O Justin Bieber ανακάλυψε ότι έχει συγγένεια με τον Ryan Gosling και ήταν "η καλύτερη μέρα της ζωής του"


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2019

ryangosling.jpg

Σύμφωνα με τον Justin Bieber, η οικογένειά του μεγάλωσε. Ο 25χρονος σταρ της ποπ έκανε μια αναζήτηση του γενεαλογικού του δέντρου στο site Ancestry.com κι ανακάλυψε ότι έχει συγγένεια με τους επίσης Καναδούς σταρ Ryan Gosling και Avril Lavigne. "Mόλις ανακάλυψα ότι έχω συγγένεια και με τον Ryan Gosling και με την Avril Lavigne, αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου", έγραψε ο Justin στο Instagram σήμερα. Το συγκεκριμένο site ισχυρίζεται ότι διαθέτει ένα αρχείο με πάνω από 20 δισεκατομμύρια εγγραφές.

Η δημοσίευση του Justin συνοδεύτηκε από ένα αναλυτικό οικογενειακό δέντρο, το οποίο εξηγεί ότι ο 38χρονος Gosling είναι 11ος ξάδερφος του Justin Bieber κι ότι η Avril Lavigne είναι 12η ξαδέρφη του. Και οι δύο συγγένειες προέρχονται από την πλευρά της μητέρας του Justin, Pattie Mallette. Παρόλο που οι 3 τους έχουν γεννηθεί σε εντελώς διαφορετικές πόλεις, έχουν καταγωγή όλοι από το Ontario, και μοιράζονται την ίδια προγιαγιά, 11 γενιές πριν.

Πάντως, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο Justin Bieber υπέγραψε για πρώτη φορά σε δισκογραφική εταιρεία στα 13 του, κέρδισε το πρώτο του Grammy στα 16 του και έχει ήδη παντρευτεί την 22χρονη Hailey Baldwin, είναι αρκετά περίεργο ότι επέλεξε να ονομάσει τη συγγένειά του με τους δύο καλλιτέχνες ως την καλύτερη μέρα της ζωής του. Φαίνεται πάντως πως ο νεαρός είναι πολύ μεγάλος φαν του Ryan Gosling, καθώς προσφάτως έκανε μια δημοσίευση εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον γνωστό ηθοποιό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.