CELEBRITIES

Brad Pitt: «Οπως όλοι, έχω και εγώ τις τύψεις μου»


1 Σεπτεμβρίου 2019

Brad Pitt: «Οπως όλοι, έχω και εγώ τις τύψεις μου»

Αναμφίβολα αυτήν την περίοδο το άστρο του Μπραντ Πιτ μεσουρανεί. Κυρίως λόγω της ερμηνείας του στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ», στην τελευταία, δηλαδή, ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο που σπάει τα ταμεία και είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει τον γοητευτικό αστέρα του Χόλιγουντ ακόμα και στα Οσκαρ (Β’ ανδρικού ρόλου) για την εξαιρετική ερμηνεία του στο ρόλο του Κλιφ Μπουθ, του κασκαντέρ του Ρικ Ντάλτον, ενός δευτεροκλασάτου ηθοποιού σε παρακμή, (Λεονάρντο ντι Κάπριο) ο οποίος προσπαθεί να επανακάμψει στο Χόλιγουντ.

«Ο Κλιφ αρέσει γιατί προσεγγίζει τα πράγματα με τρόπο απλό και γαλήνιο, φαντάζεται πως ακόμα και όταν όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μας, στο τέλος όλα θα λυθούν. Είναι ένας ωραίος τρόπος για να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές μας δυσκολίες» εξήγησε ο Πιτ, συνομιλώντας με την απεσταλμένη της La Repubblica στην 76η Διεθνή Εκθεση Κινηματογραφικής Τέχνης της Βενετίας.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS