CELEBRITIES

H νέα topless φωτογραφία της Kendall Jenner παίζει στα όρια με τους κανόνες του Instagram


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2019

H νέα topless φωτογραφία της Kendall Jenner παίζει στα όρια με τους κανόνες του Instagram

H Kendall Jenner σίγουρα ξέρει πώς να παίζει στα όρια. Το μοντέλο εμφανίστηκε σήμερα σε μια νέα φωτογράφηση για την εταιρεία ρούχων Kendall + Kylie που έχει μαζί με την αδερφή της, και ήταν αρκετά αποκαλυπτική.

Στη φωτογραφία η Kendall φοράει ένα λευκό παντελόνι από την τελευταία συλλογή του brand, καθισμένη σε μια κουβέρτα κάπου στην εξοχή. Αντί για top, η Κendall έχει μόνο τα χέρια της, καλύπτοντας το στήθος, στο περίπου. Δεδομένου ότι το Instagram έχει κανόνα εναντίον του γυμνού, η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι οριακά εντός των κανόνων.

Φαίνεται πως το μοντέλο βρίσκεται σε μια φάση που απολαμβάνει την πρόκληση, αφού και η τελευταία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ έχει τραβήξει αρκετά την προσοχή, για λίγο διαφορετικούς λόγους. Η Kendall ποζάρει με ένα κορμάκι με κοψίματα και ψηλές μπότες, για την νέα καμπάνια της εταιρεία Stuart Weitzman.

Εκτός όμως από τα θετικά σχόλια για την σέξι σιλουέτα της, η Kendall έχει λάβει αρκετά αρνητικά σχόλια για τις άβολες πόζες της, καθώς και για το Photoshop που το κοινό θεωρεί ότι έχει το πρόσωπό της. "Όταν προσποιείσαι ότι είσαι τραπέζι" είναι μόλις ένα από τα πολλά όχι και τόσο θετικά σχόλια που έχει λάβει η φωτογραφία.

Δείτε ακόμη: Οι πιο τολμηρές φωτογραφίες της Kendall Jenner για το 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.