CELEBRITIES

H Blake Lively κι ο Ryan Reynolds πρόσφεραν 2 εκατ. δολάρια για τα παιδιά των μεταναστών στα σύνορα


The Jennettes

5 Σεπτεμβρίου 2019

H Blake Lively κι ο Ryan Reynolds πρόσφεραν 2 εκατ. δολάρια για τα παιδιά των μεταναστών στα σύνορα

H Blake Lively κι ο Ryan Reynolds αποφάσισαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους για να σταματήσει ο χωρισμός των παιδιών των μεταναστών από τις οικογένειές τους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.

Το celebrity ζευγάρι πρόσφερε 2 εκατομμύρια δολάρια σε δύο διαφορετικούς οργανισμούς που προστατεύουν τα δικαιώματα των παιδιών αυτών. Οι δύο οργανισμοί είναι το NAACP Legal Defense and Education Fund, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για την νομική υποστήριξη εναντίον των φυλετικών διακρίσεων, και το Young Center for Immigrant Children's Rights το οποίο ασχολείται συγκεκριμένα με τα δικαιώματα των παιδιών μεταναστών.

Blake-Lively-Ryan-Reynolds-posed-perfectly-carpet1.jpg

Σε μια κοινή δήλωσή τους, η Lively κι ο Reynolds δήλωσαν ότι είναι ενθουσιασμένοι με την αφοσίωση αυτών των οργανισμών στην δικαιοσύνη και τον ανθρωπισμό. "Τα τελευταία χρόνια, ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα έχει αλλάξει κι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να κάνουμε ο,τι μπορούμε για να καλλιεργήσουμε περισσότερη συναίσθηση και συμπόνια σε αυτόν τον κόσμο".

Ο Reynolds έχει χρησιμοποιήσει κι άλλες φορές την πλατφόρμα που έχει για να μιλήσει για αυτό το ζήτημα.

Τον Ιούλιο του 2018 συνεργάστηκε με πολλά γνωστά πρόσωπα για να διαβάσει ένα γράμμα μιας μητέρας από την Ονδούρα, η οποία χωρίστηκε από τον 18 μηνών γιο της και αναζητούσε άσυλο.

Δείτε ακόμη: Τα ζευγάρια που ξεχωρίσαμε στο Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.