Η Reese Witherspoon αποκάλυψε ότι έκλαιγε για 3 μέρες επειδή την απέρριψαν για έναν ρόλο

The Jennettes
Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019
reese-witherspoon.png

Reese Witherspoon, Χωρίστρα και μαζεμένα ελαφριά κυματιστά μαλλιά στο πλάι, σαν παλιά star του cinema.

H Reese Witherspoon μοιράστηκε μια από τις πιο άσχημες στιγμές της, θέλοντας να χαρίσει στους θαυμαστές της ένα μάθημα για όσα προσφέρει η απόρριψη.

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια εικόνα με τη φράση "η απόρριψη είναι απλώς μια αλλαγή κατεύθυνσης" την Τρίτη, και πρόσθεσε την προσωπική της εμπειρία. Εξήγησε ότι αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για αυτό, επειδή "είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η απόρριψη ή η αποτυχία μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια στις ζωές μας".

"Όταν πρωτοξεκίνησα να δουλεύω ως ηθοποιός, πήγα σε μια οντισιόν για έναν ρόλο που ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε", έγραψε. "Ήταν μια υπέροχη ταινία, με έναν πολύ γνωστό αστέρα του κινηματογράφου στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με κάλεσαν πίσω τρεις φορές, έκανα ένα δοκιμαστικό, και μια μέρα με κάλεσε ο ατζέντης μου και μου είπε 'Δεν πήρες τον ρόλο, ο πρωταγωνιστής προτίμησε να δουλέψει με την άλλη ηθοποιό'".

"Να ξέρατε πόσο έκλαψα. Άσχημα δάκρυα. Για τρεις ολόκληρες μέρες. Αλλά συνήλθα. Και πήρα μια άλλη δουλειά. Δεν ήταν η ίδια και δεν είδα ποτέ εκείνη την ταινία, αλλά έμαθα πάρα πολλά από αυτήν την εμπειρία", συνέχισε.

"Αυτό που δεν ήξερα τότε ήταν ότι η απόρριψη σου διδάσκει υπομονή και το πώς να γίνεσαι σκληρός. Κι επίσης μαθαίνεις ότι δεν είναι κάθε μονοπάτι σωστό για εσένα", συνέχισε η Witherspoon. "Η φίλη μου @kerrywashington πάντα λέει ότι 'η απόρριψη είναι η προστασία του Θεού'. Βρίσκεσαι στο μονοπάτι που έχει φτιαχτεί για εσένα. Μερικές φορές το σύμπαν σε προστατεύει από μια κακή δουλειά ή μια τοξική σχέση. Οπότε να θυμάστε την επόμενη φορά που αποτυγχάνετε σε κάτι ή που κάποιος σας αφήνει πληγωμένους... Αφήστε τον εαυτό σας να λυπηθεί, πενθήστε για όσα δεν έγιναν για λίγο, αλλά συνεχίστε".

Δείτε ακόμη: 9 ηθοποιοί που υποδύθηκαν ρόλους μαθητών σε διάσημες ταινίες ενώ ήταν ενήλικοι