CELEBRITIES

H Κendall Jenner εξομολογήθηκε ότι απέφυγε τον Brad Pitt στην κυριακάτικη λειτουργία του Kanye West


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2019

Kendall-Jenner-10-1.jpg

Την Κυριακή, ο Brad Pitt παρευρέθηκε στην κυριακάτικη λειτουργία του Kanye West, στην οποία ήταν επίσης παρούσες κάποιες από τις αδερφές Jenner - Kardashian. Φαίνεται πως ο Pitt έχει βρεθεί εκεί κι άλλες φορές, και η 23χρονη Kendall Jenner απέφυγε να τον γνωρίσει.

Μιλώντας στο Tonight Show, η Kendall είπε ότι "ήταν εκεί. Νομίζω ότι έχει έρθει κι άλλες φορές, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που ήμουν όταν ήταν κι αυτός". Απευθυνόμενη στον Jimmy Fallon, η Kendall εξομολογήθηκε ότι έφυγε νωρίς γιατί δεν το άντεχε.

Η Kendall μόλις είχε δει τον Brad Pitt, ο οποίος παραμένει γοητευτικότατος στα 55 του, στον κινηματογράφο, και το "κόλλημά" της μαζί του την κατέλαβε. "Μόλις είχα δει το Κάποτε στο Hollywood και ήταν πολύ καλό και αυτός απλώς γίνεται καλύτερος όσο μεγαλώνει οπότε είπα ότι 'πρέπει να φύγω'", εξήγησε. "Δεν υπάρχει μια φράση που λέει 'μην γνωρίζεις ποτέ τους υπερήρωές σου; δεν ξερω. Τον αγαπώ τόσο πολύ που θα το αφήσω έτσι. Νιώθω νευρική".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.