CELEBRITIES

H Demi Moore φωτογραφήθηκε γυμνή στα 56 της μετά από 30 χρόνια


The Jennettes

13 Σεπτεμβρίου 2019

20151102_zaf_f84_002.jpg

Η ηθοποιός Lena Dunham πέρασε μια εβδομάδα στο σπίτι της Demi Moore και μίλησε μαζί της για τα πάντα. Εκτός από μια εντυπωσιακή γυμνή φωτογράφηση, στην οποία η Demi Moore μοιάζει να αψηφά εντελών της έννοια της ηλικίας, έκανε και μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη στην οποία μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τον εθισμό, και τον γάμο.

Στα απομνημονεύματά της, με τίτλο Inside Out, η Moore εξομολογείται ότι ως παιδί ήρθε σε επαφή με τον εθισμό, όταν προσπαθούσε να βγάλει τα χάπια από το στόμα της μητέρας της. Η στιγμή αυτή ήταν και το τέλος της παιδικής της ηλικίας.

Στη συνέχεια χρειάστηκε να δώσει τη δική της μάχη με τη νηφαλιότητα, από τη δεκαετία των 20s της. "Το σκέφτομαι κάπως έτσι: Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να γεννήσω φυσιολογικά, γιατί δεν ήθελα να χάσω ούτε στιγμή. Και με αυτό βίωσα πόνο. Οπότε μέρος της νηφαλιότητας ήταν ότι δεν ήθελα να χάσω στιγμή από τη ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε να πονέσω κάπως", είπε στην Dunham.

Οι δυο γυναίκες συζήτησαν επίσης για την γυμνή φωτογράφηση της Moore στο Vanity Fair το 1991 - όταν η Moore ήταν έγκυος. "Ευτυχώς που οι άνθρωποι θυμούνται τη φωτογραφία και όχι το άρθρο", δήλωσε η ίδια, πιθανόν αναφερόμενη στο γεγονός ότι το άρθρο δεν εκθείαζε την ίδια, αλλά τον τότε σύζυγός της, Bruce Willis.

Πλέον, η Moore είναι προσγειωμένη. Δουλεύει σε μια νέα σειρά, η οποία θα είναι μεταφορά του δυστοπικού μυθιστορήματος "Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος", ετοιμάζεται για την κυκλοφορία μιας κωμικής ταινίας τρόμου με τίτλο Corporate Animals και απολαμβάνει τον αγαπημένο της ρόλο, αυτόν της μητέρας.

Δείτε ακόμη:

13 Celebrities που η ηλικία τους θα σας ξαφνιάσει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.