H Felicity Huffman καταδικάστηκε σε 14 μέρες φυλακή κι απολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια
The Jennettes
14 Σεπτεμβρίου 2019
H ηθοποιός Felicity Huffman καταδικάστηκε σε 14 μέρες φυλάκιση την Παρασκευή, για τη συμμετοχή της στο σκάνδαλο των παράνομων εισαγωγών φοιτητών σε διάσημα πανεπιστήμια.
Επιπλέον, της επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 δολαρίων, ένας χρόνος υπό και 250 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Η ηθοποιός που έγινε γωνστή από τη σειρά "Νοικοκυρές σε απόγνωση" κατηγορήθηκε ότι πλήρωσε 15.000 δολάρια για να διορθώσει τις απαντήσεις της κόρης της στις εξετάσεις εισαγωγής και δήλωσε ένοχη τον Μάιο.
Απευθυνόμενη στον δικαστή, πριν την απόφαση, η Huffman είπε με δάκρυα στα μάτια ότι ζητά ειλικρινά συγγνώμη από όσους έβλαψε με την στάση της, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς της.
"Τους πρόδωσα", είπε.
Η Huffman είναι ο πρώτος γονιός που καταδικάζεται σε αυτήν την υπόθεση, ενώ δεκάδες ακόμη κατηγορούνται ότι πλήρωσαν χιλιάδες δολάρια για να βάλουν τα παιδιά τους στο πανεπιστήμιο με απάτες.
Η ποινή της Huffman θεωρείται μικρή για το μέγεθος της απάτης στην οποία ενεπλάκη, ο συνήγορός της όμως θεωρεί ότι εξαιτίας του status της δέχτηκε βαρύτερη ποινή. Η ίδια σε κάθε περίπτωση δηλώνει ότι ντρέπεται για αυτό και ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών της.
Μάθε τώρα όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου διάσημα πρόσωπα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Πες μου το αγαπημένο σου χρώμα, να σου πω πόσο υψηλό EQ έχεις: Τα 3 χρώματα που «προδίδουν» έναν συναισθηματικά πανέξυπνο άνθρωπο
- Οι γονείς που μεγαλώνουν συναισθηματικά ευφυή παιδιά, τους κάνουν τακτικά αυτές τις 9 ερωτήσεις
- Λούρδη Λεόν: Η κόρη της Μαντόνα επανέφερε την τάση no bra στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού – H braless εμφάνιση με διάφανο φόρεμα