CELEBRITIES

«Σκοπεύω να συνεχίζω να ζω»: Η Olivia Newton - John μίλησε ανοιχτά για την τρίτη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2019

«Σκοπεύω να συνεχίζω να ζω»: Η Olivia Newton - John μίλησε ανοιχτά για την τρίτη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού

Δύο χρόνια αφότου έμαθε ότι αντιμετωπίζει καρκίνο του μαστού σε τέταρτο στάδιο, η Olivia Newton-John συνεχίζει να δίνει μια δύσκολη μάχη με την ασθένεια. Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η Newton-John μίλησε ανοιχτά για την κατάστασή της σε μια συνέντευξη στο CBS This Morning και δήλωσε ότι δεν έχει νιώσει ποτέ θύμα, και ότι σκοπεύει να συνεχίζει να ζει αγνοώντας όλες τις στατιστικές που σχετίζονται με τη διάγνωση.

"Είμαι χαρούμενη. Είμαι τυχερή. Είμαι ευγνώμων. Έχω πολλούς λόγους να ζήσω. Και σκοπεύω να συνεχίσω να ζω", δήλωσε. "Ποτέ δεν είπα 'Γιατί όχι;'. Ίσως βαθιά μέσα μου ήξερα ότι υπήρχε μια αιτία ή ένας σκοπός για αυτό, ή ίσως χρειαζόμουν να δημιουργήσω εναν σκοπό, για να νιώσω καλύτερα".

Η Olivia Newton-John έμαθε το 2013 ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στην πλάτη της και αντιμετώπιζε αδιανότητο πόνο. Τώρα που έρχεται αντιμέτωπη για τρίτη φορά με την ασθένεια, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αφήσει άσχημα νέα να καθοδηγήσουν τη ζωή της. Αντιθέτως, σκοπεύει να ξεπεράσει τις προβλέψεις.

 

"Κατά τη γνώμη μου, αν σου δώσουν ένα ποσοστό ή κάτι τύπου 'Τόσες γυναίκες αποκτούν αυτό και ζουν τόσο', μπορείς να το δημιουργήσεις, να το κάνεις να γίνει", εξήγησε. "Νιώθεις ότι ξέρεις τι αφορούν οι στατιστικές και πώς να τις ανατρέψεις. Αλλά θα ζήσω παραπάνω από αυτό. Έχω πάρει αυτήν την απόφαση. Και δεν αγοράζω τις στατιστικές, γιατί μπορεί να σε κάνουν να αγχωθείς πραγματικά".

Πλέον, η ίδια δηλώνει ότι έχει μια νέα οπτική για τον θάνατο. Δεν το βλέπει σαν μια μακάβρια βεβαιότητα. Προσπαθεί να μην το σκέφτεται, και στρέφεται στον διαλογισμό για να μην ασχολείται συνέχεια με τον θάνατο και τον καρκίνο.

"Αν έχεις μια διάγνωση καρκίνου, ο θάνατος είναι κάπως κοντά. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουμε ιδέα πότε θα πεθάνουμε. Θα μπορούσα να πεθάνω αύριο. Ένα δέντρο θα μπορούσε να πέσει πάνω μου. Οπότε πρέπει να έχουμε αυτήν την γνώση ότι μπορεί να πεθάνουμε. Εγώ δεν το κάνω. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ. Προσπαθώ να κάνω διαλογισμό και να είμαι σε ειρήνη με αυτό και ξέρω ότι όσοι αγαπώ είναι εδώ."

Δείτε ακόμη: 6 celebrities που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.