CELEBRITIES

Jennifer Lopez και Shakira μαζί στη σκηνή για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2019

Jennifer Lopez και Shakira μαζί στη σκηνή για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής

Με ένα tweet ενημέρωσε τους fans της η Shakira ότι θα εμφανιστεί στη σκηνή του «Super Bowl» στο «Halftime Show». «Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό! Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που θα εμφανιστώ στο Super Bowl Halftime με τη JLo», έγραψε χαρακτηριστικά η Shakira.

Και η Jennifer Lopez πρόσθεσε: «Από τότε που είδα στη σκηνή του Super Bowl τη Diana Ross, ονειρευόμουν ότι τραγουδάω κι εγώ εκεί. Και τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλη η χαρά γιατί όχι μόνο γιορτάζουμε τα 100 χρόνια του NFL, αλλά γιατί θα είμαι στη σκηνή με ακόμη μια Λατίνα, τη Shakira. Ανυπομονώ να δείτε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου».

Το Super Bowl θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2020 στο Hard Rock Stadium στο Miami Gardens, στη Florida των ΗΠΑ. Και όπως συνηθίζεται στο ημίχρονο κάθε παιχνιδιού εμφανίζονται πολύ διάσημοι stars επί σκηνής με το κοινό να εντυπωσιάζεται και τους εκατομμύρια τηλεθεατές να μη θέλουν να πάρουν τα μάτια τους από την τηλεόραση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Twitter/Shakira

Δείτε ακόμη: 12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.