CELEBRITIES

H Jennifer Garner τραγουδάει μαζί με τον Andrea Bocelli και αποδεικνύει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2019

abaca-553662-029.jpg

Η Jennifer Garner έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή σε διάφορα πράγματα. Εκτός από επιτυχημένη ηθοποιός, και εξαιρετικά αστεία και cool μαμά, η Garner επίσης είναι επιχειρηματίας (έχει ξεκινήσει μια εταιρεία με οργανικό φαγητό για μωρά), παίζει σαξόφωνο για τους διάσημους φίλους της, και τώρα θα τραγουδήσει μαζί με τον Andrea Bocelli για το επερχόμενο album του. Κι όλα αυτά, ενώ παραμένει αθλητική και πανέμορφη.

Η Garner θα κάνει ένα ντουέτο με τον Ιταλό τραγουδιστή όπερας για μια ειδική κυκλοφορία του album Si, το οποίο έχει πλέον τίτλο Si Forever: The Diamond Edition. Οι δυο τους, που έχουν υπάρξει φίλοι εδώ και καιρό, θα τραγουδήσουν το Dormi Dormi Lullaby τόσο στα αγγλικά όσο και τα Ιταλικά. 

Παρόλο που η Garner είναι περισσότερο γνωστή για τις υποκριτικές και όχι για τις φωνητικές της ικανότητες, έχει δώσει μια γεύση τραγουδώντας για ταινίες και σειρές. Aκούστε την εδώ:

Δείτε ακόμη:  Jennifer Garner: Γιατί δεν θέλει να είναι γνωστή ως η «γυναίκα του Ben Affleck» 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.