CELEBRITIES

«Rihanna»: Η πλούσια αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας ζυγίζει 15 κιλά


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2019

«Rihanna»: Η πλούσια αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας ζυγίζει 15 κιλά

Η δημοφιλής τραγουδίστρια της R&B και ποπ μουσικής, σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας, Rihanna αναμένεται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της στις 24 Οκτωβρίου σε μεγάλο μέγεθος και βάρος 15 κιλών.

Η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας με τίτλο “Rihanna”, εμπνέεται από τη μεγάλη λίστα της επαγγελματικής της πορείας μέχρι τώρα, αποτελώντας έκδοση του οίκου Phaidon. Η αυτοβιογραφία της πρόκειται να εστιάζει στη ζωή πίσω από τη σκηνή της RiRi, όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της. Από την παιδική της ηλικία στα Μπαρμπέιντος, τις καλύτερες της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, τις παγκόσμιες περιοδείες της μέχρι και τα στοιχεία από την προσωπική της ζωή, από τον χρόνο της τραγουδίστριας με τους φίλους και την οικογένειά της.  

Όπως δήλωσε η ίδια, «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτή τη συλλογή, που περιλαμβάνει απίστευτες εικόνες. Νιώθω ευγνωμοσύνη απέναντι στους ταλαντούχους φωτογράφους και καλλιτέχνες που βοήθησαν σε όλο αυτό. Εργαζόμαστε γι’ αυτή την αυτοβιογραφία πάνω από πέντε χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε στην τελική ευθεία». 

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι κυκλοφορούν τρεις περιορισμένες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της «Ultra Luxury Supreme» που ονομάζεται Stoner, και συνοδεύεται από γλυπτή μαρμάρινη βάση βάρους 907 κιλών. Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί μόνο δέκα και η ράπερ Cardi B αγόρασε το ένα σε δημοπρασία στην εκδήλωση Diamond Ball της Rihanna, καταβάλλοντας το ποσό των 111.000 δολαρίων.

Με αφορμή το γεγονός, ο εκδοτικός οίκος Phaidon σε συνεργασία με τη Rihanna διοργανώνουν στις 11 Οκτώβρη στη Νέα Υόρκη, πάρτι στο Μουσείο Guggenheim Museum.

Δείτε ακόμη: Εξερευνήστε την έπαυλη των 18 εκ. ευρώ της Rihanna στην Καραϊβική


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.