CELEBRITIES

Η εντυπωσιακή βάφτιση της Kim Kardashian με την οικογένειά της στην Αρμενία


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2019

Η εντυπωσιακή βάφτιση της Kim Kardashian με την οικογένειά της στην Αρμενία

Η οικογένεια Kardashian και τα τρία μικρότερα παιδιά τους, Psalm, Chicago και Saint βαφτίστηκαν τη Δευτέρα στον καθεδρικό ναό Etchmiadzin της Αρμενίας με στιλιστικές εμφανίσεις που τράβηξαν τα βλέμματα του κοινού. 

Με ένα στενό φόρεμα με μακριά μανίκια, η λαμπερή celebrity θύμισε γοργόνα ενώ η μεγάλη της κόρη North ποζάρει δίπλα της, φορώντας ένα ντε- πιες σε λευκό χρώμα.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, η Kim αναφέρει: «Σε ευχαριστώ Αρμενία για το τόσο αξέχαστο ταξίδι. Νιώθω ευλογημένη που βαφτίστηκα μαζί με τα παιδιά μου στο Etchmiadzin, τον βασικό καθεδρικό ναό που συχνά αποκαλείται ως το Βατικανό της αρμένικης αποστολικής εκκλησίας. Αυτή η εκκλησία χτίστηκε το 303 μ. Χ.». 

Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο εάν η μικρή North, που έχει βαφτιστεί στην Ιερουσαλήμ, συμμετείχε στο μυστήριο, το αμερικανικό περιοδικό People αναφέρει πως η λαμπερή οικογένεια βαφτίστηκε στον καθεδρικό της Αρμενίας τη Δευτέρα. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ Kim Kardashian

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο sexy στιγμές της Kim Kardashian

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.