CELEBRITIES

Συνελλήφθη η Jane Fonda για τη διαμαρτυρία της για την κλιματική αλλαγή


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2019

Συνελλήφθη η Jane Fonda για τη διαμαρτυρία της για την κλιματική αλλαγή

Στην Washington DC συνελλήφθη νωρίτερα η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Jane Fonda, η οποία συμμετείχε σε διαμαρτυρία για την κλιματική αλλαγή.

H 81χρονη ηθοποιός συμμετείχε στην εκστρατεία "Fire Drill Fridays", που στοχεύει να ενισχύσει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Η αστυνομία της Washington μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τη σύλληψη, λέγοντας στο Entertainment Tonight: "Σήμερα, η αστυνομία συνέλαβε 16 άτομα για παράνομη διαμαρτυρία στο ανατολικό μέτωπο της περιοχής της Washington."

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, η διάσημη ηθοποιός σχεδιάζει να «συμμετέχει σε κάθε "Fire Drill Fridays" όπως και άλλοι επιστήμονες, οικονομολόγοι και ανθρώποι οι οποίοι μιλώντας ίσως προσκαλέσουν συλλήψεις». Επίσης η Jane αποφάσισε να μετακομίσει στην πρωτεύουσα του έθνους για τέσσερις μήνες για να συνεχίσει τον αγώνα. "Ένας πράσινος νέος συμβιβασμός που μετατρέπει τα ορυκτά καύσιμα, λέει ότι δεν είναι ρεαλιστικό και είναι ο Σοσιαλισμός, αυτό είχαν πει και για το New Deal του Franklin Roosevelt και καταφέραμε Κοινωνική Ασφάλεια και μεσαία τάξη".

Δείτε ακόμη: Η Jane Fonda και η Helen Mirren περπάτησαν στο Paris Fashion Week

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.