CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Όταν ο Brad Pitt την προστάτευσε από την σεξουαλική παρενόχληση του Harvey Weinstein


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2019

Gwyneth Paltrow: Όταν ο Brad Pitt την προστάτευσε από την σεξουαλική παρενόχληση του Harvey Weinstein

H διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, Gwyneth Paltrow, προχώρησε σε αποκαλύψεις όσον αφορά στο σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων "Harvey Weinstein" που συγκλόνισε το Hollywood.

Όπως αποκάλυψε η Paltrow, ήταν η χρυσή κοπέλα του Weinstein, ένα από τα κορυφαία αστέρια του, και είκοσι χρόνια αργότερα, οι αναμνήσεις της καριέρας της είναι ακόμα συνδεδεμένες με αυτόν. Όπως είπε, είχαν φωτογραφηθεί μαζί πολλές φορές και μάλιστα σαν πατέρας με κόρη.

Το 1999, όταν η Paltrow κέρδισε το Όσκαρ για την καλύτερη ηθοποιό για το ρόλο της στον "Shakespeare in Love", βρισκόταν δίπλα της ο Weinstein, ακτινοβολώντας από υπερηφάνεια. Τότε, αποκαλούσαν χαϊδευτικά την Paltrow "Πρώτη Κυρία της Miramax". Μετά από χρόνια η Paltrow μοιράστηκε την άγνωστη πλευρά της ιστορίας της σχέσης της με τον Weinstein.

Η σεξουαλική παρενόχληση του Weinstein στην Paltrow άρχισε σε μια σουίτα ξενοδοχείου. "Αναπήδησα εκεί, ήμουν σαν ένα golden retriever, χαρούμενη που έβλεπα τον Harvey", είπε. Μιλούσαμε για επιχειρήσεις. Αλλά όταν ο Weinstein έκλεισε την πόρτα έβαλε τα χέρια του πάνω της και της ζήτησε να πάνε στο υπνοδωμάτιο για μασάζ. Η Paltrow δεν μπορούσε να επεξεργαστεί το τι συνέβαινε, όπως είπε. Σκεφτόταν τον Weinstein ως θείο. Η σκέψη ότι τον ενδιέφερε σεξουαλικά την σόκαρε και την έκανε να μην αισθάνεται άνετα. Μόλις έφυγε, είπε στον Brad Pitt τι είχε συμβεί, καθώς και σε μερικούς φίλους, σε μέλη της οικογένειας και στον ατζέντη της. Εβδομάδες αργότερα, όταν η Paltrow και ο Pitt παρευρέθησαν στην πρεμιέρα του Weinstein, ο Pitt αντιμετώπισε τον παραγωγό και του είπε να κρατήσει τα χέρια του στον εαυτό του. Εκείνη την εποχή, η Paltrow αισθάνθηκε ανακουφισμένη: Ο φίλος της ήταν ο προστάτης της.

"Όμως, όταν επέστρεψα στη Νέα Υόρκη, ο Weinstein μου τηλεφώνησε και με απειλούσε", είπε χαρακτηριστικά η Paltrow. "Μου είπε ότι θέλει να καταστρέψει την καριέρα μας", είπε. Θυμήθηκε να στέκεται στο παλιό διαμέρισμά της στην Prince Street στο SoHo, φοβούμενη ότι θα χάσει τους δύο ρόλους, ειδικά αυτόν της "Emma". "Δεν ήμουν τίποτα, ήμουν παιδί. . Ήμουν σαν πέτρα, σκέφτηκα ότι θα με πυροβόλησε", είπε.

Προσπάθησε να επαναφέρει τη σχέση της με τον Weinstein σε επαγγελματικό επίπεδο και να προχωρήσει. «Πάντα ήθελα ειρήνη, ποτέ δεν ήθελα κανένα πρόβλημα», είπε διάσημη ηθοποιός. Όσο πιο επιτυχημένη ήταν η συνεργασία της με τον Weinstein, τόσο λιγότερα θα μπορούσε να πει για το άσχημο επεισόδιο στην αρχή της συνεργασίας τους. "Είχα αυτήν την απίστευτη καριέρα εκεί, έτσι δεν θα μπορούσα ποτέ με κάποιο τρόπο να περάσω πίσω από αυτό που συνέβη", είπε. "Έπρεπε να κρατήσω το μυστικό."

Η συνήθεια στο Hollywood, είπε, ήταν να καταπίνει κανείς τις καταγγελίες και να αντιμετωπίζει ακριβώς αυτό το είδος συμπεριφοράς. Για πολύ καιρό, είχε πει η Paltrow ότι ποτέ δεν θα αποκαλύπτε τι είχε συμβεί. Αλλά είκοσι χρόνια αργότερα, όλα έμοιαζαν διαφορετικά και γι 'αυτό τα αποκάλυψε.

Δείτε ακόμη:H ξεχωριστή εμφάνιση της Gwyneth Paltrow με την μητέρα της

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.