CELEBRITIES

Felicity Huffman: Πώς είναι οι πρώτες μέρες στη φυλακή για τη «Νοικοκυρά σε απόγνωση»


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2019

Felicity Huffman: Πώς είναι οι πρώτες μέρες στη φυλακή για τη «Νοικοκυρά σε απόγνωση»

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, «Νοικοκυρές σε Απόγνωση», Felicity Huffman, εμφανίστηκε την Τρίτη στο Ομοσπονδιακό Σωφρονιστικό Ίδρυμα στο Δουβλίνο της Καλιφόρνια, προκειμένου να εκτίσει την πρώτη ημέρα από την ποινή, διάρκειας 14 ημερών που της έχει επιβληθεί.

Πριν από μερικούς μήνες, η ίδια είχε ομολογήσει πως είχε πληρώσει 15.000 δολάρια για να αλλάξουν τα αποτελέσματα εξετάσεων της κόρης της ώστε να εισαχθεί σε γνωστό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

Η Felicity Huffman θα αναγκάζεται να ξυπνάει στις 5:00 το πρωί ενώ θα πηγαίνει στο κελί της στις 9:00 το βράδυ, όπου θα κάνει μπάνιο, ενώ θα μπορεί παράλληλα να ασχολείται με το κινητό και τα mail της. Η ίδια θα φοράει καθημερινά καφέ φόρμα και ειδικές μπότες.

Ωστόσο, η Huffman θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε δραστηριότητες όπως στο crafting ή σε εκπαιδευτικά μαθήματα. Οι επισκέψεις από αγαπημένα της πρόσωπα θα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο ενώ οι αγορές της γύρω από προϊόντα ομορφιάς θα συνεχίζονται κανονικά ηλεκτρονικά. 

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός έχει παραδεχτεί την ενοχή της, λέγοντας: «Αποδέχομαι πλήρως την ενοχή μου κι έχω μετανιώσει πολύ και ντρέπομαι για αυτό που έκανα. Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων μου και τις συνέπειες αυτών. Η κόρη μου δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις μου και την πρόδωσα. Αυτή η πράξη που έκανα, θα με σημαδεύει σε όλη μου την ζωή».

Εκτός από τη φυλάκιση της γνωστής ηθοποιού, ο δικαστής επέβαλε πρόστιμο 30.000 δολαρίων και 250 ώρες κοινωνικής εργασίας μετά την αποφυλάκισή της.

Δείτε ακόμη: Καλλιτέχνης μπλέκει τα πρόσωπα των celebrities και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.