CELEBRITIES

Blake Lively: Η λίστα με τις συμβουλές που δίνει σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2019

Blake Lively: Η λίστα με τις συμβουλές που δίνει σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, καθώς πριν λίγο καιρό έφεραν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, που είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Γνωρίζοντας καλά πόσο απαιτητικός είναι ο πολλαπλό ρόλος της μητέρας, η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια απαραίτητη λίστα με όλα τα αντικείμενα που θα χρειαστούν όλες οι μέλλουσες νέες μαμάδες.

Όπως αναφέρει η ίδια, «Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι όταν κάποιος γίνεται για πρώτη φορά γονιός. Αυτό που δεν ξέρει σχεδόν κανείς είναι πως όλο αυτό δεν σταματάει ποτέ να είναι δύσκολο. Με κάθε παιδί που έφερνα στον κόσμο, μάθαινα όλο και κάτι παραπάνω».

«Πριν γεννήσω το πρώτο μου παιδί ήμουν πολύ τυχερή γιατί είχα στο πλευρό μου τους γονείς μου, που εμπιστευόμουν απόλυτα και με συμβούλευαν για όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που έπρεπε να έχω μαζί μου». Η ίδια δηλώνει για τις θαυμάστριες της, «Ελπίζω να κάνω το ίδιο και με εσάς με τα παρακάτω βρεφικά αντικείμενα που έχω επιλέξει. Καλή επιτυχία γιατί θα την χρειαστείτε».

Σύμφωνα με την έμπειρη μανούλα, θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ορισμένα φιλικά προς το περιβάλλον, αντικείμενα. Έναν κάδο για τις πάνες, κάθισμα αυτοκινήτου, βρεφικές αλοιφές και κρέμες από φυσικά συστατικά, baby monitor με φωτιστικό- προβολέα για όνειρα γλυκά, αλλά και κάποια ακόμη ενδιαφέροντα αντικείμενα όπως ένα σετ παιδικών βιβλίων (Mudpuppy The Little Feminist), αλλά κι ένα προστατευτικό βρύσης σε σχήμα φάλαινας.

Δείτε ακόμη: Η Blake Lively σπάει τα standards ομορφιάς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.