CELEBRITIES

Barack Obama: «Το νο1 μάθημα που πήρα μεγαλώνοντας τις κόρες μου»


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2019

Barack Obama: «Το νο1 μάθημα που πήρα μεγαλώνοντας τις κόρες μου»

Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με την πολιτική του, πρέπει να καταλογίσουμε στον Barack Obama ένα πράγμα: Φαίνεται ότι απολαμβάνει τις στιγμές με την οικογένειά του, ενώ κάνει τα πάντα για τις κόρες του. Ο γάμος του είναι αξιοζήλευτος, ενώ δεν υπάρχει πουθενά το δράμα της προσωπικής του ζωής και οι κόρες του φαίνεται να βρίσκονται στο δρόμο προς την επιτυχία. 

Όπως αναφέρει ο Barack Obama "θα πρέπει να προσαρμόσετε την προσέγγισή σας για να ικανοποιήσετε τον χαρακτήρα και τις ανάγκες σας σχετικά με τα παιδιά σας. Αλλά στον σημερινό κόσμο των γονέων, δεν πρέπει να προσπαθείτε να σπρώξετε τα παιδιά στο ιδιαίτερο καλούπι τους για την επιτυχία."

Τα παιδιά γεννιούνται με τις δικές τους ικανότητες και τους δικούς τους χαρακτήρες. "Δεν μπορείτε να μετατρέψετε ένα τριαντάφυλλο σε δρύινο δέντρο.Η δουλειά σας είναι να παρέχετε τις καλύτερες συνθήκες για να βοηθήσετε το συγκεκριμένο φυτό να αναπτυχθεί και να ανθίσει."

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Obama δίνει πολύ καλές συμβουλές στους γονείς, αλλά το πάει και ένα βήμα παραπέρα, επιμένοντας ότι η νοοτροπία του κηπουρού δεν είναι μόνο καλύτερη για τους γονείς αλλά και για τα αφεντικά. Αυτό το μάθημα γονικής μέριμνας είναι "πραγματικά ένα καλό μάθημα ηγεσίας", επίσης, ισχυρίστηκε. "Αυτό που βρήκα είναι ότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι στους οποίους θα μπορούσα να είμαι πιο ανοιχτός, και μερικοί άνθρωποι, πρέπει να είναι λίγο περισσότερο".

Οι καλύτεροι ηγέτες, όπως οι καλύτεροι γονείς, γνωρίζουν ότι πρέπει να καλλιεργήσουν τους ανθρώπους που έχουν δίπλα τους, αντί να προσπαθήσουν να τους αναγκάσουν να γίνουν κάτι που δεν είναι.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη:Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.