CELEBRITIES

Eva Mendes: «Η μητρότητα είναι επάγγελμα, είναι σαν να είσαι γραμματέας ενός δύσκολου αφεντικού»


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2019

Eva Mendes: «Η μητρότητα είναι επάγγελμα, είναι σαν να είσαι γραμματέας ενός δύσκολου αφεντικού»

Η Eva Mendes αναφέρθηκε πρόσφατα στη μητρότητα σε συνέντευξή της στην Kelly Clarkson, λέγοντας ότι η ζωή με τα παιδιά της, θυμίζει «γραμματέα με ένα δύσκολο κι απαιτητικό αφεντικό πάνω από το κεφάλι της». 

Έχοντας ήδη πέντε χρόνια το ρόλο της μαμάς, η διάσημη ηθοποιός ξέρει καλά πως το να είσαι μαμά, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Στο νέο talk show της Kelly Clarkson, η Mendes εξομολογήθηκε πως το γεγονός ότι άφησε για λίγο την καριέρα της προκειμένου να μεγαλώσει τις δύο κόρες της, Amada Lee και Esmeralda Amada, είναι πολύ πιο δύσκολη αποστολή απ’ ότι φανταζόταν.

Πριν αποκτήσει παιδιά με τον Ryan Gosling, η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί ότι «η ανατροφή των παιδιών είναι πολύ πιο δύσκολη δουλειά από τον χώρο της υποκριτικής». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «Ο κόσμος προσπαθεί στα αλήθεια να σε προετοιμάσει όταν είσαι έγκυος, να σε προειδοποιήσει για διάφορα αλλά κανείς δεν μπορεί να το κάνει τελικά. Όπως φυσικά κανένας δεν μου είπε ότι η μητρότητα είναι κανονικό επάγγελμα που απαιτεί πολλές δεξιότητες». 

Μερικοί από τους ρόλους που έχει καθημερινά, απέναντι στα παιδιά της η ηθοποιός, είναι «σοφέρ», «μάγειρας» και φυσικά, «γραμματέας ενός απαιτητικού αφεντικού». 

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που δείχνουν πόσο διασκεδαστική(;) είναι η ζωή με τα παιδιά 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.