CELEBRITIES

Angelina Jolie: «Στις δύσκολες στιγμές αντλώ δύναμη από τα παιδιά μου»


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2019

Angelina Jolie: «Στις δύσκολες στιγμές αντλώ δύναμη από τα παιδιά μου»

Η διάσημη ηθοποιός, Angelina Jolie, τα τελευταία χρόνια, έχει ανοίχτεί για το δύσκολο χρονικό διάστημα που πέρασε μετά τον χωρισμό της από τον, επίσης ηθοποιό, Brad Pitt.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι της πήρε λίγο χρόνο για να επιστρέψει στη δουλειά της, καθώς έπρεπε να είναι στο σπίτι με τα παιδιά της. "Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και τα πιο εύκολα, είχα τα σκαμπανεβάσματά μου, δεν ένιωθα πολύ δυνατή, ειδικά όταν πίεζα πολύ τον εαυτό μου", εξομολογήθηκε πρόσφατα η Jolie. "Όλοι έχουμε τις δύσκολες στιγμές μας, αλλά, η δύναμή μου είναι από τα παιδιά μου, και επειδή δεν δούλευα, τα παιδιά μου με χρειάζονταν στο σπίτι".

jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας:Splash News

Η Jolie συνέχισε εξηγώντας ότι ήταν τα παιδιά της που κατάφεραν να τη βοηθήσουν στις πιο δύσκολες στιγμές της. "Όποιος είναι γονιός ξέρει ότι υπάρχει μια δύναμη μέσα σας που μεγαλώνει και όταν πρέπει έρχεται στην επιφάνεια αρκετά ισχυρή για εσάς και τα παιδιά σας". Η Angelina Jolie χωρίστηκε με υον Brad Pitt το 2016 αφού ήταν μαζί για μια δεκαετία, ενώ ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια. Το πρώην ζευγάρι έχει έξι παιδιά μαζί: Knox, Vivienne, Pax, Shilo, Zahara και Maddox.

Δείτε ακόμη:H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.