CELEBRITIES

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε μυστικά στο Παρίσι την αγαπημένη του, Dasha Zhukova


The Jennettes

24 Οκτωβρίου 2019

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε μυστικά στο Παρίσι την αγαπημένη του, Dasha Zhukova

Πριν μερικούς μήνες μάθαμε για τον αρραβώνα τους και σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, πριν λίγες ημέρες προχώρησαν σε γάμο. Ο λόγος για τον πιο περιζήτητο εργένη του πλανήτη, Σταύρο Νιάρχο και τη Dasha Zhukova.

Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό πλήρη μυστικότητα χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη γαμήλια τελετή. Ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου που έγινε στο Παρίσι, ήταν η οικογένεια Beckham, οι Live Tyler, Tory Burch, Larry Gagosian, ενώ η γαμήλια είδηση έγινε πρώτα γνωστή από το Us Weekly.

Το ζευγάρι εκτιμάται ότι είχε πολλούς καλεσμένους από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς η Zhukova είναι συλλέκτρια έργων τέχνης. Η επισημοποίηση της σχέσης των νεονύμφων έγινε σε ένα ταξίδι στους πάγους της Ανταρκτικής ενώ η Zhukova έχει αποκτήσει ήδη δυο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον βαθύπλουτο Ρώσο, Ρομάν Αμπράμοβιτς. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.